Aida Parascan a pierdut sarcina. ”Am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea”

03.06.2021, 11:07
Aida Parascan a pierdut sarcina. ”Am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea”
Aida Parascan a pierdut sarcina. ”Am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea”

Aida Parascan, câștigătoarea „MasterChef”, a anunțat că a pierdut sarcina.

Aida Parascan, concurenta care a câștigat în anul 2013 concursul ”MasterChef”, a anunțat că a pierdut sarcina.

”Au trecut 5 luni in care am trecut prin toate starile prin care trece o mama care asteapta un bebe, in ultima saptamana insa am trecut prin iad si am fost fata in fata cu moartea si la propriu si la figurat. Inima “îngerașului” a incetat sa bata. Sufletelul lui s a dus inapoi la Dumnezeu. A facut si va face parte mereu din familia noastra si din mine si toti l-am iubit enorm. Durerea si suferinta nu pot fi exprinate in cuvinte, ma rog sa pot intelege sensul a tot ce s a intamplat si mulțumesc pentru ca sunt in viata si ca ma intorc acasa la cei care ma iubesc”, a scris aceasta în mediul online.

Aida Parascan, declarații sfâșietoare după ce a pierdut sarcina

Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani). Aceasta a făcut declarații sfâșietoare după ce a pierdut sarcina. ”Medicii nu mi-au spus de ce am pierdut copilul. Peste o lună voi afla. Eram perfect sănătoasă. Era băiețel. Fizic acum sunt bine, dar psihic nu. Va trebui să treacă ceva vreme”, a declarat aceasta pentru click.ro.

„Am mers la medicul de familie cam după două săptămâni. Mi-a dat o altă trimitere și după am sunat, mi-a fost făcută o programare cu primul medic disponibil în alt spital. M-am prezentat săptămâna trecută, după aproximativ o lună. De asta nici nu pot să-mi dau seama dacă atunci când am fost la primul medic se întâmplase sau nu. În momentul în care mi s-a pus chestia aia pe abdomen, mi-am dat seama că inima copilului nu mai bate, că totul se vede în ceață. Am intrat în stare de șoc, pentru că-n momentul ăla nu știi ce să crezi. În secunda următoare a venit un alt medic și a venit măsurătoarea și mi s-a spus că de 3, 4 săptămâni copilul a încetat să mai evolueze, adică inimioara lui nu mai bate”, a declarat Aida Parascan la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, citată de spynews.ro.

„Am fost nevoită să-l nasc natural. Am născut 3 copii pe cale naturală și nu cred că am îndurat cât am făcut-o de data asta. Corpul nefiind pregătit… De când au început contracțiile din 2 în 2 minute, cred că vreo 6 ore și jumătate a durat. Era întreg. Eu nu am putut să mă uit. Nu era bucăți, din câte mi s-a spus era întreg, dar începuse să se descompună. Nu știu, nu l-am văzut”, a adăugat ea, conform sursei menționate anterior.

citește și...