Afecțiunea de care suferă Dorian Popa. ”E un râs cu mine prin oraș”

29.03.2021, 15:47
Afecțiunea de care suferă Dorian Popa. ”E un râs cu mine prin oraș”
Afecțiunea de care suferă Dorian Popa. ”E un râs cu mine prin oraș”

Dorian Popa a mărtrisit că este discromatic, ceea ce înseamnă că artistul confundă culorile.

Dorian Popa a dezvăluit că suferă de o afecțiune care îl determină să confunde culorile. Acesta aa explicat că s-a întâmplat să iasă în oraș și să spună despre un obiect că este portocaliu, când de fapt era galben. Dorian Popa a afirmat că și-a învățat obiectele vestimentare, însă este și ajutat de iubita sa, Babs.

”E un râs cu mine prin oraș. Pentru că eu mai am din alea: ce mișto sunt astea portocalii și sunt galbeni. De multe ori întreb: Ce culoare e aia? Am învățat hainele, am învățat culorile, dar dau și greș. Dacă o să mă vezi vrodată cu adidași lime și cu un pantalon galben, înseamnă că eu am văzut ori totul galben, ori totul lime. Sunt la fericitul procent de 99% din haine învățate. De multe ori e nevastă-mea care mă ajută”, a declarat Dorian Popa într-un podcast, potrivit a1.ro.

Dorian Popa formează un cuplu cu Claudia Iosif, alias Babs

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de zece ani. Într-un interviu pentru Antena Stras, iubita lui Dorian Popa a făcut declarații legate de relația dintre ei.

„Viața alături de Dorian este, cel mai potrivit spus, o viață plină de viață. Îl strig Popică sau soțul. Sunt foarte multe lucruri care îmi plac la Dorian. E un pachet are mai multe calități pe care le apreciez la un bărbat și la un om. Mi-a plăcut din prima, pentru că este foarte plăcut pe oriunde se duce. Așa este el și am foarte mare încredere în părerea părinților mei, pentru că părinții simt atunci când un om este nepotrivit pentru tine”, a afirmat ea.

„Nu m-am visat niciodată mireasă. N-am fost genul de fată să mă visez de mică în rochia de prințesă”, mai spunea Claudia Iosif, alias Babs.

citește și...