Din ce afaceri produce bani frumoși Brigitte Pastramă. Anul trecut a avut pierderi uriașe, dar tot a investit

15.09.2020, 20:45
Din ce afaceri produce bani frumoși Brigitte Pastramă. Anul trecut a avut pierderi uriașe, dar tot a investit
Din ce afaceri produce bani frumoși Brigitte Pastramă. Anul trecut a avut pierderi uriașe, dar tot a investit

Brigitte Pastramă trăiește pe picior mare și își permite orice îi poftește inima! Fosta soție a lui Ilie Năstase nu ezită să își etaleze pe rețelele de socializare gențile și pantofii de firmă, care au costat o avere. De asemenea, în noul reality-show-ul de la Antena Stars, vedeta dezvăluie opulența în care trăiește.

În ultimii ani, vedeta a investit în mai multe afaceri profitabile. Deși pandemia de coronavirus i-a adus pierderi uriașe, aceasta nu s-a lăsat și a mers mai departe cu investițiile.

Brigitte Pastramă are noroc în afaceri

Brigitte şi Florin Pastramă s-au îndrăgostit în 2019, la filmările reality-show-ului ‘Ferma – Un nou început’. Alături de soțul ei Florin, ea deține mai multe afaceri care le-au adus bani frumoși. La începutul anului, cuplul a deschis o shaormerie, însă pandemia de coronavirus le-a scăzut drastic veniturile. Brigitte Pastramă mărturisea că s-a ocupat personal de preparatele delicioase din local.

‘Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine’, declara vedeta după ce a deschis fast-food-ul, pentru Click!

Din păcate, starea de urgență din România i-a afectat afacerea lui Brigitte, dar bruneta nu se lasă. Se știe că aceasta a luat-o de nenumărate ori de la capăt și a reușit să își revină din punct de vedere financiar.

Deține mai multe spații în București

Anul trecut, Brigitte Pastramă și-a închis afacere cu haine de firmă pe care o avea într-un mall din nordul Capitalei. Ea mărturisea că a pierdut 100.000 de euro din această afacere.

În plus, Brigitte mai deține și un loc de joacă pentru copii, ‘Magic Castle’.  Din cauza restricțiilor, vedeta a reorganizat locația. În trecut, acolo aveau loc petreceri grandioase cu copiii vedetelor din România. Spațiul este dotat cu jocuri de ultimă generaţie

Se pare că fosta nevastă a lui Ilie Năstase are fler în afaceri, din moment ce apropiații acesteia susțineanu că încasa pe jumătate de lună aproape 10.000 euro din petrecerile pentru copii.

Mai mult de atât, Brigitte Pastramă a preluat și afacerile din Timișoara ale fostului soț, Octavian Sfăt, care a murit în 2002.

citește și...