Afacerea pe care Monica Anghel a pus-o pe picioare în pandemie. Solista a dezvăluit tot

15.05.2021, 13:46
Afacerea pe care Monica Anghel a pus-o pe picioare în pandemie. Solista a dezvăluit tot
Afacerea pe care Monica Anghel a pus-o pe picioare în pandemie. Solista a dezvăluit tot

În 2020, artiștii din România au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru că evenimentele și concertele au lipsit cu desăvârșire, soliștii s-au reorientat către alte zone de interes. 

Este și cazul Monicăi Anghel, care a dezvăluit totul despre afacerea pe care a pus-o pe picioare în vreme de pandemie. Cântăreața a recunoscut, în direct, la tv, că a accesat fonduri europene pentru a reface conacul familiei, situat în zona Argeșului.

Monica Anghel a renovat conacul familiei cu fonduri europene

Conacul boieresc are opt camere, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video.  Pensiunea „Sfânta Elena” se află la 5 kilometri de satul Gămăceşti, conform playtech.ro.

‘Este conacul familiei, am folosit fonduri europene. E în zona Argeșului, este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de natură. Fiul meu se bucură de toți gușterii, am fost și la căprițe și am muls și capra pentru prima dată. Ne-am împrietenit și cu cățeii din sat. De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii, dar evident ca a mai stat și pe telefon și pe tabletă, dar când am fost eu ocupată’, a relatat Monica Anghel la ‘Vorbește lumea’.

Cum a petrecut de Paște

Monica Anghel a povestit și cum a petrecut sărbătorile pascale, anul acesta.

‘Nu am avut iepurasul de Paste, am luat niste ouă de ciocolată. Eu nu mănânc miel și am luat reșeta de la mama și am facut drob din ficăței de pui, cu ceapă, mărar. Nu am facut cozonaci, am vopsit oua, am vrut și eu anul ăsta să fac ouă colorate și am făcut tocmai ce scria pe etichetă, și mi-au plesnit toate. Dar am avut si vopsea tradițională și mi-au iesit. Nu am mâncat foarte multe ouă’, a mai spus Monica Anghel, la PRO TV.

citește și...