Adriana Simionescu va deveni mamă pentru prima dată! Fiica cea mică a lui Adrian Minune a oferit detalii despre sarcină

18.11.2022, 09:55
Adriana Simionescu va deveni mamă pentru prima dată! Fiica cea mică a lui Adrian Minune a oferit detalii despre sarcină
Adriana Simionescu va deveni mamă pentru prima dată! Fiica cea mică a lui Adrian Minune a oferit detalii despre sarcină

Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima dată. Tânăra de 19 ani este gravidă în două luni și a făcut primele declarații despre sarcina ei. 

Adriana Simionescu a vorbit pentru prima dată despre sarcină, după ce s-a aflat public că va deveni mamă. Adolescenta de 19 ani a declarat că nici nu și-a dat seama la început că este însărcinată, iar vestea a luat-o prin surprindere.

Adriana Simionescu este însărcinată

„Sunt cu foarte multă treabă, încerc să văd ce mai acum repede prin sezonul ăsta cu evenimente, nu prea am timp mai de nimic. Am ajuns la săptămâna a opta. E totul bine, suntem sănătoși, suntem fericiți. Nu am avut deloc stări de rău, nu am absolut nimic. Burtica crește, deocamdată nu se vede cine știe ce”, a spus Adriana Simionescu pentru SpyNews.

Fiind în primul trimestru de sarcină, Adriana nu știe momentan dacă va avea fetiţă sau băieţel. Ea ar urma să nască în vara lui 2023.

„Era cu mine iubitul meu când a aflat, ne-am bucurat toți. A trebuit să le dăm vestea alor mei, și ei s-au bucurat. Undeva în vară ar trebui să nasc. Deocamdată nu știu cum voi naște”, a mai adăugat aceasta.

A participat la Vocea României

În 2019, Adriana Simionescu a participat la concursul de talente Vocea României, de la PRO TV.  Horia Brenciu a fost convins de prestaţia artistică pe scena de la Vocea România şi a întors scaunul. Adriana Simionescu a interpretat piesa lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”.

La scurt timp după ce Adriana a cântat, pe pagina de Facebook a concursului Vocea României au apărut mai multe mesaj răutăcioase la adresa sa.

Care voce ma Horia? Fata o fi cantand pentru nunți, botezuri si înmormântări insa doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama ca are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician insa in umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica si Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând sa-i suprime voința de lirism vocal nesaturat”, a scris un internaut. 

Deranjat de comentariul tânărului, Horia Brenciu i-a luat apărarea fiicei lui Minune: Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”. 

citește și...