Adriana, fostă concurentă la ”Survivor România”, s-a despărțit de iubitul american. ”Am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc”

05.08.2020, 12:48
Adriana, fostă concurentă la ”Survivor România”, s-a despărțit de iubitul american. ”Am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc”
Adriana, fostă concurentă la ”Survivor România”, s-a despărțit de iubitul american. ”Am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc”

Adriana, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, s-a separat de iubitul american. Sportiva a explicat care a fost motivul pentru care a decis să pună capăt relației.

Adriana  este cunoscută telespetatorilor de la emisiunea ”Survivor România, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Aceasta a făcut parte din echipa Războinicilor. În plan personal, Adriana trăia o poveste de iubire cu un americxan, însă relația lor a ajuns la sfârșit.

Adriana a povestit, pentru wowbiz.ro, ce s-a întâmplat între ea și iubitul său, Stanley Agyeman, în vârstă de 30 de ani.  Cei doi s-au separat după mai bine de un an și jumătate de relație.

 

”De curând, m-am întors din Italia. M-am dus să îl văd pe Stanley, mai ales că îmi era foarte dor de el, după atâta vreme în care nu ne-am întâlnit. Din păcate, la fața locului, lucrurile nu au decurs așa cum mi-aș fi dorit eu, am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc. Am mai trecut prin perioade dure în viața mea și nu mai vreau… îmi doresc să fiu fericită și atât! În atari condiții, am decis să mă despart de Stanley și să îmi văd de drumul meu. Totul s-a terminat. Sincer, nu regret nimic”, a declarat Adriana.

Cum s-au cunoscut

Adriana povestea recent și cum îl cunoscuse pe iubitul ei american.

”Ne-am cunoscut în septembrie! Inițial, am vorbit doar pe Instagram. Mi-a plăcut de el, fiindcă aveam ce să discutăm, a fost și primul în fața căruia m-am deschis și i-am povestit trăirile mele. El este înrolat la forțele armate americane, US Marine, și este cantonat timp de trei ani în Italia, la Catania. Relația noastră s-a dezvoltat frumos, drept dovadă că Stanley a venit și în România să mă vadă în perioada sărbătorilor de iarnă, cu puțin timp înainte de a pleca la Survivor.

De atunci, ne-am apropiat și mai mult. Aș fi vrut să mă duc la el, dar cum s-au închis granițele din cauza coronavirusului, a trebuit să anulez biletele. Însă, abia aștept să ne vedem. Până atunci, vorbim doar prin skype. El a învățat câteva cuvinte în limba română și comunică mai mereu cu Eva, și mă încurajează pe mine să depășesc perioada aceasta dificilă”, mărturisea fosta concurentă din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”.

 

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. După căștigarea concursului, cântăreața a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă cu banii câștigați la ”Survivor România”.

citește și...