Adriana Bahmuțeanu spune tot despre relația cu grecul Nikos. ”În momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet”

30.06.2020, 09:29
Adriana Bahmuțeanu spune tot despre relația cu grecul Nikos. ”În momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet”
Papadopoulos

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri din relația cu cântărețul grec Nikos Papadopoulos. Aceasta a mărturisit că actualul iubit a fost lângă ea în cele mai dificile momente.

Adriana Bahmuțeanu are o relație cu cântărețul grec Nikolaos Papadopoulos. Artistul grec Nikos Papadopoulos locuieşte de 8 ani în România, iar de 3 ani Adriana Bahmuţeanu îi manageriază concertele din ţară. Despre povestea lor de dragoste a făcut Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri într-un interviu pentru click.ro.

”Noi suntem două persoane mature, pe picioarele lor, doi oameni capabili să se descurce în viaţă, ne-am descurcat întotdeauna, avem încredere în puterile noastre şi în primul rând în relaţia noastră care este una de prietenie, de amiciţie, de comunicare foarte bună, nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente foarte des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.

Şi eu îi spun lui la fel! Şi am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie”, a declarat vedeta de televiziune.


Locuiesc împreună

Adriana Bahmuțeanu și actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, locuiesc împreună. Vedeta a explicat și de ce l-a ținut ascuns până acum pe partenerul ei.

”Noi ne-am mutat de mult împreună, nu de acum, ţi-am zis, inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru a nu îl expune pe Nikos unor situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu izolarea de la Techirghiol probabil nici acum nu ar fi ştiut oamenii, publicul larg, că noi suntem împreună…”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

 

 

citește și...