Măsurile de protecție luate de Amalia Enache. ”O dau jos exact când intru pe post”

26.04.2020, 11:31
Măsurile de protecție luate de Amalia Enache. ”O dau jos exact când intru pe post”
Măsurile de protecție luate de Amalia Enache. ”O dau jos exact când intru pe post”

Amalia Enache, prezentatoarea știrilor de noapte de la Pro TV, a explicat care sunt măsurile de precauție pe care și le-a luat în această perioadă de izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Amalia Enache a explicat că poartă tot timpul mască de protecție și imediat ce ajunge acasă dezinfectează obiectele.

”Eu port masca la serviciu, o dau jos doar exact când intru pe post din studio, mă spăl temeinic și extrem de des pe mâini, dezinfectez suprafețele cu care intru inevitabil în contact, mă machiez acasă, iar la întoarcere pantofii mei trec printr-o baie de clor și oricum îi las la ușă, îmi schimb hainele, fac un duș complet.

Pe oameni îi îndemn da, să poarte măști, este foarte clar din datele pe care le avem că în țările care au adoptat această măsură a fost limitată răspândirea virusului”, a declarat Amalia Enache pentru click.ro.

Vedeta TV a mărturisit și cum i-a explicat fiicei sale, Alma, ce se petrece în această perioadă.

”A înțeles pe deplin că există un virus nou, care se numește coronavirus și că nu doar noi ci absolut toți copiii pe care îi cunoaște și toți oameni stau în casă, să nu se îmbolnăvească. Mă întreabă de câteva zile “dar, mami, când trece coronavirusul?”. Și îi răspund sincer că nu știu exact”, a afirmat Amalia Enache.


”Ne jucăm mult, Alma este un copil cu multă imaginație. Îi place să jucăm diverse roluri. E foarte emoționant că de câteva zile scenariul ei este: ne jucăm că a trecut coronavirusul și ea se întâlnește cu colegii de la grădiniță și cu prietenii. Eu joc rând pe rând rolurile Efrem, Ilinca, Greta, Vladu, etc. și ea “le” spune cât de dor i-a fost de ei , “le” sare în brațe, se joacă cu ei cu imaginația.

Altfel, Alma participa la gătit, mai ales la brioșe, biscuiți, etc., plantăm în ghivece, colorăm, dansăm, face pe lângă mine pilates sau yoga prin aplicații, cum fac eu acum, de acasă, se dă cu rolele prin casă”, a adăugat ea.

citește și...