Adriana Bahmuțeanu, în doliu. Tatăl prezentatoarei TV a murit

06.02.2022, 13:03

Adriana Bahmuțeanu este în doliu. Tatăl prezentatoare TV a trecut în lumea celor veșnici. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său oficial de Facebook. ”Drum lin în Marea Trecere, dragă tată! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește Viață”, a transmis Adriana Bahmuțeanu.

 

Este o zi neagră pentru Adriana Bahmuțeanu, după ce tată ei a murit subit. În urmă cu doar câteva ore, pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Silviu Prigoană a făcut tristul anunț. Vedeta își va conduce la groapă părintele.

Fosta prezentatoare TV a ținut să îi mulțumească tatălui sau pentru ce a făcut pentru ea, dar și pentru că i-a moștenit aspectul fizic și comportamentul.

Mesajul vedetei TV

„Aș fi vrut să mai trăiești puțin, să mai stăm de vorbă, să mai bem un vin, tu să faci un rebus, să ne veselim… Drum lin în Marea Trecere, dragă tată! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește Viață, pentru tot ce m-ai învățat, pentru susținere și pentru că m-ai ales să îți fiu fiică!!! Știu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la tine-reziliența, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit în viață! Dumnezeu să te odihnească în Marea familie eternă a Universului!”, a transmis Adriana Bahmuțeanu, pe contul de Facebook.

Prietenii i-au transmis condoleante, printre acestia se numara  Carmen Harra, Iuliana Marciuc sau Claudia Ghițulescu.
”Condoleanțe, iubita mea! Este cu mama lui!”, ”Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe!”, ”Dumnezeu să-l ierte!”, ”Condoleanțe!”, ”Condoleanțe și multă putere să poți trece peste o pierdere uriașă!”, sunt mesajele de susținere venite din partea vedetelor pentru Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuteanu, despre tatăl ei

Adriana Bahmuteanu a mărturisit, la un moment dat, că nu a fost fericită atunci când era copil și că tatăl ei nu a vrut-o niciodată.
„Copilăria mea a fost cu cheia de gât, cum se spune. Am crescut într-un cartier muncitoresc, în Pantelimon, unde bătăile erau la ordinea zilei, unde violența domestică era, la fel, la ordinea zilei.
Am crescut într-o familie care a avut o condiție sub medie, părinții mei nu erau bogați, dar nici de o sărăcie lucie. Ne era greu. Eu am intrat la școală la 6 ani și un pic’, a povestit vedeta în emisiunea online ‘În oglindă’, realizată de Mihai Ghiță, notează wowbiz.ro.
citește și...