Adriana Bahmuțeanu, enervată la culme de nerespectarea regulilor impuse de autorități. ”Câtă nesimțire ai în tine și cât de proști ne crezi???”

23.03.2020, 15:50
Adriana Bahmuțeanu, enervată la culme de nerespectarea regulilor impuse de autorități. ”Câtă nesimțire ai în tine și cât de proști ne crezi???”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu este extrem de enervată din cauza celor care nu respectă măsuile de restricție de circulație impuse de autoritățile române în lupta contra pandemiei de coronavirus.

Mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu este unul foarte dur. Aceasta îi consideră ipocriți pe cei care susțin că stau în casă, dar ies afară cu motive deloc importante, încălcând astfel măsurile de restricție de circulație impuse în această perioadă în țara noastră din cauza coronavirusului.

”Câtă ipocrizie!!! Cât de imbecil să fii să te bați cu pumnu-n piept pe fb că stai acasă și ești “responsabil” dar ai ieșit “doar să cumperi ceva” sau ai avut o “treabă importantă”!
Chiar trebuia să ieși să iei două iaurturi, niște șuruburi sau lavabilă? Ce urgente ai de stai la coadă la magazinele de bricolaj? Sau cât de mare îți e burtă dacă nu te poți abține de la alte și alte cumpărături?
Da, da, tu ăla care mă îndemni pe mine să stau în casă, în timp ce tu te-ai plimbat prin oraș și-ai belit ochii pe la oferte prin magazine!!!

Câtă nesimțire ai în ține și cât de proști ne crezi???!!
Câtă nesimțire au și “responsabilii” pe care-i văd pe geam cum fac coadă la semafor ca într-o zi normală, dar care și ei postează mesaje cu “stăm acasă*.(mai corect era” stăm în mașină”). Hai că dacă era mai cald azi, rupeați grătarele!!!
Și cât de idiot să fii să îți expui familia, prietenii și să ajungi pe un pat de spital (dacă vei mai găsi unul) doar pentru că “urgențele” tale închipuite nu suferă amânare???
Chiar așa, în fiecare zace un criminal ascuns care acum iese la iveală, nu???
P. S. mi-e lene să ies și cu cățelul. Oricum face pipi în baie. Citesc și îmi e bine acasă. Foarte bine chiar!”, a scris Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

În România, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 576. 143 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate luni, 23 martie 2020. Persoanele care au fost confirmate luni cu coronavirus au vârste cuprinse înte 5 și 76 de ani. 15 pacienți sunt intenați la terapie intensivă, dintre care 7 sunt în stare gravă. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate.

citește și...