Mega Image, program modificat din cauza pandemiei de coronavirus. Ce măsuri s-au luat pentru cei în vârstă

23.03.2020, 11:31
Mega Image, program modificat din cauza pandemiei de coronavirus. Ce măsuri s-au luat pentru cei în vârstă

Retailerul Mega Image a anunțat modificări de program, în contextul răspândirii pandemiei de Covid-19. Noile măsuri intră în vigoare de luni, 23 martie 2020, și au fost adoptate pentru sporirea securității sanitare.

Astfel, pentru sporirea măsuilor de sigranță a clineților, dar și a personalului din magazine, accesul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani și a celor cu dizabilități, în magazine, se va face între orele 7:00 și 8:00 dimineața. Programul de acces al celorlalte categorii de vârstă va fi 8 – 22, informează playtech.ro.

„În această perioadă dificilă prin care trecem, noi, ca retailer, avem un rol crucial şi o mare responsabilitate prin urmare, ne-am mobilizat şi depunem toate eforturile pentru a rămâne în continuare un loc sigur pentru cumpărături, atât în magazine, cât şi în mediul online. În continuare, siguranţa e cea mai importantă şi acţionăm conform unui plan de măsuri pe care le-am pus deja în aplicare.

Pentru a reuşi să trecem cu bine de această perioadă, e nevoie ca împreună cu clienţii, partenerii şi întreaga comunitate să depunem un efort comun şi să dăm dovadă de implicare şi înţelegere. E important să respectăm regulile de siguranţă şi recomandările din partea autorităţilor, să consumăm responsabil şi echilibrat”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Măsuri de siguranță sporite

Conducerea retailerului face apel la toate categoriile de populație să respecte aceste măsuri și încearcă să conștientizeze populația de faptul că efortul trebuie să fie comun, nu doar unilateral.

Pentru un plus de siguranță în magazinele Mega Image, produsele de panificație sunt preambalate. Vitrinele de autoservire au fost închise temporar.

La casele de marcat au fost instalate geamuri pentru protecția casierilo și a clienților.

De asemenea, există semne de demarcație care îi avertizează pe clienți să păstreze distanța în timp ce așteaptă la casele de marcat.

În România, 66 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate duminică. Bilanțul a ajuns la 433. Trei decese au fost confimate duminică pe teritoriul țării. Opt omâni aflați în străinătate au murit, până duminică, după ce au fost confirmați cu noul coronavirus, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Șapte dintre aceștia se aflau în Italia, iar unul în Franța.

citește și...