Adriana Bahmuțeanu e fană a show-ului ”Puterea Dragostei”. Despre ce concurent spune că e fals

24.07.2020, 09:25
Adriana Bahmuțeanu e fană a show-ului ”Puterea Dragostei”. Despre ce concurent spune că e fals
Adriana Bahmuțeanu e fană a show-ului ”Puterea Dragostei”. Despre ce concurent spune că e fals

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că este fan al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Adriana Bahmuțeanu a afirmat că a urmărit emisiunea ”Puterea Dragostei” ori de câte ori a avut ocazia. Ea s-a uitat la show-ul respectiv și prin prisma specializării sale în terapie de cuplu.

”Am avut ocazia să studiez comportamentul unor cupluri și să le analizez și din punct de vedere profesional. Am urmărit cât am putut sezonul ăsta, din păcate nu cât mi-aș fi dorit, poate și din cauza programului pe care l-am avut. Oricum, am mai recuperat în izolare”, a declarat vedeta de televiziune pentru wowbiz.ro.

Nu i-a plăcut de Rafaelo

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit și care a fost concurentul care nu i-a fost pe plac. Este vorba despre Rafaelo, despre care afirmă că a intrat în show pentru a-și face reclamă.

”Nu mi-a plăcut Rafaelo de când l-am văzut la emisiune. Mi s-a părut că a intrat mai mult pentru a-și face reclamă, mi s-a părut fals, că nu caută o iubire. Apoi a început colaborarea cu Vulpița și am avut și confirmarea. A făcut totul pentru celebritate, încercând să urmeze modelul Jador”, a mai spus ea.

Care sunt favoriții vedetei

Adriana Bahmuțeanu are lși favoriți la show-ul matrimonial. Este vorba despre Bianca și Livian.

”Livian e băiat deștept, care știe să se poarte cu o femeie, ceea ce nu e puțin lucru. Plus că are și stofă de vedetă TV. Bianca e o fetiță care s-a transformat în femeie chiar în fața telespectatorilor, la ”Puterea Dragostei”. Mi-a plăcut că a luptat pentru dragostea ei”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea de la ”Puterea Dragostei”

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.

Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

citește și...