Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis”

08.11.2021, 12:44
Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis”
Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a comentat pe marginea morții celui care a fost regretatul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. ”Nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis”, a declarat Adriana Bahmuțeanu. petrică Mâțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noeimbrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, are se afla în recuperare post-COVID, a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, starea pacientului era deja una gravă când a fost internat. Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca luni să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Acesta dorește să afle dacă medicii de la clinica privată i-au făcut artistului toate analizele necesare înainte de a fi supus terapiei hiperbare.

Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus luni la Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova, iar înmormântarea va avea loc miercuri.

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Ar trebui să aflăm dacă nu cumva i s-a greșit doza de anticoagulant sau tratamentul, în general”

Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații, pentru wowbiz.ro, despre moartea regratatului artist de folclor petrică Mâțu Stoian. Aceasta a spus că nu este exclus ca în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian să existe și o culpă medicală.

Știam că Petrică are unele probleme de sănătate și că suferă cu inima dar nu știam că are fibrilații atriale. Acum câteva săptămâni chiar am realizat un interviu cu el, cred că este și ultimul, și-mi spunea că este cam supărat și așteaptă să treacă toată povestea sta cu COVID-ul. Eu știu că el a avut niște simptome destul de nasoale și că se trata post-COVID la o clinică privată”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

”Din câte știu, Petrică a fost mutat de la o clinică privată la spital pentru că scuipa sânge și avea o supradoză de anti-coagulante prescrise pentru fibrilații în tratamentul post-COVID. Dar, fiind internat, tratamentul nu și-l administra singur, nu? În condițiile astea, nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis! Ar trebui să aflăm dacă nu cumva i s-a greșit doza de anticoagulant sau tratamentul, în general. Vorbim de un om care a mers la o clinică să scape de problemele post-COVID și a murit brusc, el nemaifiind bolnav de COVID. Întrebarea e, de ce a murit Petrică Mîțu Stoian?”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...