Adriana Bahmuțeanu, despre înmormântarea Corneliei Catanga. ”Fără priveghi, fără să fie dusă la biserică și fără ca apropiații sa îi aducă ultimul omagiu!!!”

27.03.2021, 15:11
Adriana Bahmuțeanu, despre înmormântarea Corneliei Catanga. ”Fără priveghi, fără să fie dusă la biserică și fără ca apropiații sa îi aducă ultimul omagiu!!!”
Adriana Bahmuțeanu, despre înmormântarea Corneliei Catanga. ”Fără priveghi, fără să fie dusă la biserică și fără ca apropiații sa îi aducă ultimul omagiu!!!

Adriana Bahmuțeanu și-a spus foarte clar părerea despre înmormântarea celebrei artiste de muzică lăutărească Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga este înmormântată sâmbătă la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc de veci al familiei. În ziua în care Cornelia Catanga este înmormântată, Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj dur la adresa autorităților.

Adriana Bahmuțeanu, despre înmormântarea Corneliei Catanga. ”DSP-ul nu permite publicului să își ia adio”

”Nu exista ceva mai trist!!! Marea artista Cornelia Catanga, înmormântată fără priveghi, fără să fie dusă la biserică și fără ca apropiații să îi aducă ultimul omagiu!!! DSP-ul nu permite publicului sa își ia adio!!! Să ne fie clar, biata Catanga a murit de “inimă rea”, de supărare, după o lunga suferință și nedreptate!!!! Dumnezeu sa o odihnească în pace!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

La cimitir, Aurel Pădureeanu, soțul Corneliei Catanga,  a fost îngenuncheat de durere. „Cornelia, meritai mult, Cornelia. Cornelico… Nu mai pot, Doamne, nu mai pot. Răspunde-mi, Cornelio, că nu mai pot. Cornelia, scoală-te, nu e locul tău aici. Cornelica mea, mare durere mi-ai lăsat în suflet”, a strigat Aurel Pădureanu la căpătâiul Corneliei Catanga, potrivit spynews.ro.

„Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o. Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște”, a mai spus acesta.

citește și...