Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1! Declarațiile uluitoare ale fostei soții a lui Silviu Prigoană

19.08.2020, 11:42
Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1! Declarațiile uluitoare ale fostei soții a lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1! Declarațiile uluitoare ale fostei soții a lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu s-a decis să candideze la Primăria Sectorului 1 și pare de neoprit! Fosta soție a lui Silviu Prigoană a declarat ce are de gând să facă din postura de primar.

Marți seară, 18 august, Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 1. Vedeta candidează din partea Partidului Ecologist. Ea a mărturisit că va schimba foarte multe lucruri în cartierul Chitila dacă va câștiga locul la Primărie.

Cum s-a hotărât să candideze

‘Eu o numesc o aventură, viața e făcută din aventuri și din noi provocări. Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina și mă doare sufletul la fel când văd aici în frumosul cartier Chitila cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită pe care nu mai închide nimeni și toți se fac că n-au văzut nimic.

E o afacere de milioane de euro, despre ce discutăm? M-am hotărât să candidez, propunerea a venit din partea Partidului Ecologist. Cred că m-am gândit vreo cinci minute și am zis da’, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ce va face prima dată

Primul lucru pe care vedeta este decisă să îl facă este să publice pe site-ul primăriei cum se vor cheltui banii publici.

‘Daaa! Ajunge cu minciuna, incepe actiunea!!! Azi mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 1!!!
Pentru ca sunt in slujba cetateanului, pentru ca m-am maturizat si stiu ca pot sa fac multe fapte bune, ma focusez pe solutii si nu pe probleme! In mandatul meu, ca PRIMAR, voi accesa fonduri europene, voi transparentiza achizitiile publice, voi publica pe site-ul primariei cum se cheltuieste banul public!!! Primaria sectorului 1 este blocata de 4 ani de luptele interne dintre partidele politice care se acuza reciproc, blocheaza proiectele de investitii iar acest fapt trebuie sa inceteze!’, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Și-a revăzut copiii după șase luni

Zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu s-a reîntâlnit cu băieții, Eduard şi Maximus, după ce timp de șase luni nu i-a văzut. Micuții au locuit în vila tatălui lor, Silviu Prigoană, după ce Judecătoria Sectorului 5 a stabilit domiciliul la tatăl lor. Vedeta are dreptul să își petreacă două weekend-uri din lună cu ei.

‘Am avut emoţii mari. Până acum i-am auzit la telefon şi i-am văzut pe videocall. Ne-am îmbrăţişat, ne-am pupat, le-am pregătit mâncărurile lor preferate. A fost bine, a fost cel mai aşteptat weekend şi mi-am dat seama cât este de greu fără ei. Acum ne pregătim de şcoală, poate mergem pe undeva într-o mică vacanţă. Încă nu am stabilit ceva, am preferat să mă bucur de ei, decât să îmi fac planuri’, a declarat Adriana pentru Click!

‘I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Oricum, a trecut ce era mai greu şi sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat’, a mai spus bruneta.

citește și...