Adrian Nartea dă detalii din mariajul său. ”Există crize ca în orice relație”

13.12.2022, 16:32
Adrian Nartea dă detalii din mariajul său. ”Există crize ca în orice relație”
Adrian Nartea dă detalii din mariajul său

Actorul Adrian Nartea, în vârstă de 41 de ani, a dat detalii din mariajul său. Acesta a făcut dezvăluiri din viața de cuplu. Adrian Nartea este căsătorit cu Alina, împreună cu care are două fetițe. ”Există crize ca în orice relație, important este ca, după ce se întâmplă toate lucrurile astea, să vezi ce contează pentru tine, să fii egoist!”, a spus Adrian Nartea.

Adrian Nartea este cunoscut publicului larg ca interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, care s-a bucurat de mare succes la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în luna martie a anului trecut. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara.

Adrian  Nartea a făcut declarații, pentru revista Unica, despre relația cu cea care îi este parteneră de viață.

Adrian Nartea dă detalii din mariajul său. ”Nu știu dacă există vreun secret, cât pur și simplu o strategie corectă să rezolvi anumite perioade de criză”

Întrebat despre secretul căsniciei sale, Adrian Nartea a răspuns: ”Suntem împreună din 2010, avem aproape 13 ani, avem vreo 8 ani de căsnicie. Secretul? Nu știu dacă există un secret, ci pur și simplu faptul că îți recunoști care sunt valorile și ce îți dorești de la viață și dacă lucrurile au coincis la amândoi, cumva ne înțelegem în funcție de asta. Nu știu cum să zic”.

Adrian Nartea a mărturisit că și în mariajul său au existat momente dificile: ”Bineînțeles că au existat, adică există plusuri, există minusuri, nimic să zic radical. Există crize ca în orice relație, important este ca, după ce se întâmplă toate lucrurile astea, să vezi ce contează pentru tine, să fii egoist! Și atunci, amândoi fiind egoiști, cumva ne-am reîntâlnit să zic așa. Nu știu dacă există vreun secret, cât pur și simplu o strategie corectă să rezolvi anumite perioade de criză”.

Despre eventualitatea ca familia sa să se mărească, Adrian Nartea a declarat: ”Deocamdată avem trei acasă, adică fetele și avem și un cățel și atunci e complicat. Deocamdată să crească ele și să mai avem grijă și de noi și vedem”.

citește și...