Adrian Nartea dă detalii despre fetița lui nou-născută. ”Slavă Domnului a trecut totul cu bine”

10.03.2021, 11:05
Adrian Nartea dă detalii despre fetița lui nou-născută. ”Slavă Domnului a trecut totul cu bine”
Adrian Nartea dă detalii despre fetița lui nou-născută. ”Slavă Domnului a trecut totul cu bine”

Actorul Adrian Nartea a dcat detalii despre fetița sa nou-născută. Acesta a devenit tătic pentru a doua oară.

Adrian Nartea este din nou tătic. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Adrian Nartea a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Actorul a povestit cum se simte Alina, prospăta mămică, dar și cum a reacționat Mara când și-a văzut surioara.

Adrian Nartea dă detalii despre fetița lui nou-născută. ”Suntem ok cu totul”

Adrian Nartea a explicat că atât soția sa, cât și micuța lor se simt foarte bine.

“Alina se simte bine. Slavă Domnului a trecut totul cu bine! Suntem ok cu totul. Cea mică este sănătoasă. S-a născut cu 3,8 kg. Soția a născut joi, pe 4 martie, și duminică am ajuns acasă. Acum intrăm așa într-un ritm cât de cât normal”, a declarat Adrian Nartea.

”Mara a înțeles și vrea să ajute foarte mult. Vrea să ne ajute pe toți foarte mult. Uneori este exagerată în ajutor, dar o face din dorința de a fi prezentă. I-am zis că o să facem o echipă cu toții, să o creștem împreună pe Petra și este foarte ok. Este atât de docilă și înțelegătoare…o ia pe Petra în brațe. Sunt lucruri foarte frumoase până în momentul în care o să înceapă să devină geloasă. Că ne așteptăm și la asta”, a completat actorul.

Ce îi reproșează soția lui Adrian Nartea

Adrian Nartea, interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a explicat ce anume îi reproșează partenera sa de viață, Alina.

”Că nu prea stau acasă și are dreptate. Dar și justificat nu stau acasă, că filmez. Cam asta. În rest, nu prea îmi reproșează nimic, s-a învățat cu mine”, a declarat Adrian Nartea.

La rândul lui, Adriana Nartea a mărrturisit și ce îi reproșează el soției sale. ”Că nu mă înțelege când îmi reproșează că nu prea stau pe acasă. De fapt, ea mă înțelege, dar își exprimă dorința ca eu să stau acasă. Dar suntem clarificați pe subiectul ăsta și e bine”, a spus actorul.

 

citește și...