Adrian Mutu i-a făcut i-a făcut ochi dulci Juliei Chelaru. ”Acum îmi pare rău”

01.11.2021, 12:16
Adrian Mutu i-a făcut i-a făcut ochi dulci Juliei Chelaru. ”Acum îmi pare rău”
Adrian Mutu i-a făcut i-a făcut ochi dulci Juliei Chelaru. ”Acum îmi pare rău”

Cântăreața Julia Chelaru a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa. Artista a afirmat că, în urmă cu ani, când era la începutul carierei și făcea parte din trupa Exotic, a fost curtată de nimeni altul decât fostul fotbalist și actual antrenor Adrian Mutu. Vedeta însă i-a refuzat avansurile. ”Acum îmi pare rău”, a afrmat ea.

Julia Chelaru a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”.  Printre altele, artista de la “Exotic” și “Sexxy” a mărturisit că a fost curtată de Adrian Mutu și nimeni nu a știut.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario, în vârstă de 19 ani. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana și Maya. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Adrian Mutu i-a făcut i-a făcut ochi dulci Juliei Chelaru. ”Îți dai seama, l-am refuzat eu pe Adrian Mutu”

“A fost la început, când eram în Exotic și mi-a făcut avansuri. Atunci îmi era frică de fotbaliști și acum îmi pare rău. Îți dai seama, l-am refuzat eu pe Adrian Mutu!”, a dezvăluit Julia Chelaru.

La aceeași emisiune, Julia Chelaru a caracterizat-o și pe Andreea Bănică, fosta ei colegă din trupa Exotic: “I-aș găsi ca defect ambiția. La ea era și calitate și defect. Era ambițioasă, prea ambițioasă. Eram trei fete care trebuiau să străluceasă în trupă, dar cu Andreea problema era că ea trebuia să fie mai mult, să strălucească mai mult”.

Ce a declarat Julia Chelaru despre fostul său soț, Bogdan Jianu

În urmă cu câțiva ani, Julia Chelaru s-a separat de cel care i-a fost soț, Bogdan Jianu. În prezent, Bogdan Jianu are o relație cu fosta campioană la gimnastică artistică Cătălina Ponor.Ulterior, artista  și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat pe nume John.

Julia Chelaru a făcut declarații și despre fostul său soț, Bogdan Jianu: ”Am fost împreună 17 ani, noi ne-am despărțit plângând la notar și mi-a urat tot ce se poate mai bine, mi-a zis ai grijă cu cine te cuplezi să nu fie vreun nebun. A fost prea multă tăcere între noi și fiecare aștepta să fie tras”.

La întrebarea legată de persoana pe care ar arunca-o dintr-o barcă dacă aceasta s-ar scufunda, Julia Jianu a afirmat că ar salva-o totuși pe Andreea Bănică și ar arunca-o din barcă pe Cătălina Ponor: “Nu am nimic cu ea, dar nu o cunosc, pe celelalte fete le știu, am fost colege, mai putem să cântăm împreună”.

 

 

citește și...