Adrian Mutu a vorbit despre internarea într-o clinică de reabilitare. ”Te internezi și vorbești cu psihologi”

15.06.2022, 20:34

Adrian Mutu a vorbit despre cele două săptămâni în care a fost internat într-o clinică de reabilitare din Anglia. Fostul fotbalist a explicat cum a învățat că psihologii chiar te pot ajuta să-ți depășești problemele.  “Așa e și cu mintea, o ștergi apoi iar e curată și frumoasă “, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a semnat cu Chelsea în anul 2003, la scurt timp după ce echipa a fost cumpărată de miliardarul rus Roman Abramovic. Pe 17 octombrie, publicații din Regatul Unit au publicat o informație bombă: „Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control doping”.

 “Briliantul” a povestit cum a trecut peste cel mai greu moment al carierei, când a fost suspendat pentru consum de droguri. Vedeta a dezvăluit că a stat într-o clinică de reabilitare alături de George Best, fostul mare jucător de la Manchester United.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control doping

„Dacă întrebi orice psiholog, el zice, imaginează-ți așa, o noptieră, undeva în living, fără nimic, o săptămână o lași acolo, după o săptămână o să vezi un praf și după aia îl ștergi, nu? Așa e și cu mintea, o ștergi apoi iar e curată și frumoasă. Centrul ăsta de reabilitare nu era doar dacă ai probleme, te duci în fiecare an, îți iei o vacanță și te internezi o săptămână. Și vorbești cu psihologi.”

Fostul fotbalist a fost internat la „Sporting Chance”, o clinică la care au fost internați Tony Adams și Elton John.

Autobiografia „Revenirea din Infern”

Adrian Mutu, 43 de ani, a lansat în urmă cu câteva zile, la Cluj-Napoca, autobiografia „Revenirea din Infern”. Propunerea a venit de la Codin Maticiuc.

„Când m-am întâlnit cu Codin, mi-a zis să facem o carte, reacția mea a fost: «Fugi, bă, de aici, nu vreau!». Nu eram pregătit. Nu eram pregătit să accept această provocare. E o provocare, trebuie să vorbești deschis despre anumite experiențe, nu e ușor.

citește și...