Adrian Mutu, despre scandalul drogurilor. ”Au fost șase luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors”

09.11.2021, 13:28
Adrian Mutu, despre scandalul drogurilor. ”Au fost șase luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors”
Adrian Mutu, despre scandalul drogurilor. ” Au fost șase luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors”

Adrian Mutu, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre culisele celebrului episod „cocaina”, de la Chelsea, atunci când cariera Briliantului a avut foarte mult de suferit. ”Au fost șase luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors”, a dezvăluit Aedrian Mutu la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Adrian Mutu a ajuns la Chelsea în 2003. Un an mai târziu, acesta era depistat pozitiv cu cocaină, iarontractul i-a fost reziliat, fiind suspendat timp de opt luni din fotbal.

Invitat la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despăre cel ma dificil moment din cariera sa de fotbalist.

Adrian Mutu, despre scandalul drogurilor. ”Nu mi s-a întins o capcană. A fost o neatenție colosală din partea mea”

”Londra, New York, Parisul, sunt orașe grele, periculoase pentru un tânăr. Nu sunt ca Bucureștiul, ca Milano, sunt foarte mulți oameni, foarte multe tentații. Importanța orașului te face să te pierzi, dacă nu ești educat. Divorțasem, dar găseam alinare în faptul că o iau de la capăt. A fost mulți ani dureros să mă întorc în timp, nu mai e deloc acum. Aveam salariu 4 milioane de Euro pe an la 23 de ani de la Chelsea. Noi nici nu eram educați să gestionăm succesul. Nu am fost pregătit ,m-au luat prin surprindere faima și banii, nu aveam pe nimeni lângă mine să mă învețe să gestionez toate astea. (…) Inevitabil a venit si căderea. (…) Au fost 6 luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors. Am rămas singur. Știu că Trăian Băsescu era președintele țării atunci și spunea ”să-și asume responsabilitatea, să facă ce vrea”. Până atunci, era mândru de mine, eram erou național, și la un moment dat am fost lăsat singur”, a declarat Adrian Mutu, conform protv.ro.

“Eu nu am rămas cu această decădere, am rămas cu faptul că m-am întors. Vreau să îi învăț pe copii, dacă fac o greșeală, să se ridice deasupra ei. (…) Nu mi s-a întins o capcană. A fost o neatenție colosală din partea mea, mi-am asumat-o și am încercat să fiu mai puternic mental. Șase luni am fost în iad. (…) Ferește-te de anturaj, ăsta e sfatul pe care l-aș da unui copil. (…) Ăla a fost iadul, după a venit Raiul”, a completat fostul sportiv.

Adrian Mutu, la a treia căsnicie

Fostul fotbalist și actual antrenor  Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

 

citește și...