Adrian Mutu a răbufnit după ce ar fi fost bătut de un interlop, în București: ‘Îmi faceți numai rău’

09.03.2020, 15:24
Adrian Mutu a răbufnit după ce ar fi fost bătut de un interlop, în București: 'Îmi faceți numai rău'
Adrian Mutu a răbufnit după ar fi fost bătut de un interlop, în București: 'Îmi faceți numai rău'

Adrian Mutu a răbufnit după ce în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora ar fi fost bătut de liderul clanului Caran după ce s-a îmbătat, într-un restaurant din Bucureşti.

Adrian Mutu a răbufnit după ar fi fost bătut de un interlop, în București: ‘Îmi faceți numai rău’

‘Briliantul’ ar fi încasat doi pumni din partea lui Aurel Caran, după ce Adi Mutu ar fi vorbit urât la masa interlopului.

Fostul fotbalist a publicat un mesaj acid pe pagina lui de Facebook privind scandalul în care este implicat. Selecţionerul U21 a ținut să lămurească că, într-adevăr, a luat cina în acel restaurant, însă a negat faptul că a fost implicat într-un conflict. Adi Mutu a spus că nu este nimic  adevărat, ci că este doar o încercare de denigrare.

El a mai ținut să precizeze că întotdeauna a fost un om asumat și și-a recunoscut greșelile, însă acum s-a ajuns prea departe. Iată cum sună mesajul lui Adrian Mutu:

‘FALS!! Presa ar trebui sa înceteze cu informațiile eronate și toate mizeriile astea! De când am venit in țara de aproximativ 2 luni ați incercat numai sa ma denigrați
1. Mutu nu poate intra in Japonia din cauza problemele cu drogurile pe care le-a avut !
2. Mutu e implicat intr-o afacere de la Pitești unde și-a pierdut viața un băiețel !
3. Mutu s-a îmbătat și l-au bătut !
FALS !! Chiar nu mai exista integritate ! Chiar asa !?
ȘI MAI MULT , DE CE NU MA SUNAȚI ȘI PE MINE SĂ-MI CEREȚI PAREREA???
Mi-ați pus o eticheta ca fotbalist și acum încercați sa căutați incredibilul chiar și când nu exista, inventați povesti! Ca fotbalist am fost ce-am fost și mi-am asumat tot, dar acum de când m-am întors in țara îmi văd de treaba mea, de familia mea și de fotbalul meu!’, a scris fostul fotbalist pe Facebook.

citește și...