VIDEO / Adrian Enache l-a întâlnit pe Vladimir Putin. ”Îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”

11.07.2022, 11:31
VIDEO / Adrian Enache l-a întâlnit pe Vladimir Putin. ”Îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”
Adrian Enache l-a întâlnit pe Vladimir Putin

Binecunoscutul cântăreț Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani, a povestit cum l-a întâlnit pe președintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani. Se înâmpla în anii 2014-2015.  ”Îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”, a povestit Adrian Enache la o emisiune de televiziune despre liderul rus.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră impresionantă în spate. În plan sentimental, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Adrian Enache l-a întâlnit pe președintele rus Vladimir Putin în urmă cu ani. În 2014 și 2015, artistul a fost prezent la Moscova, unde s-a desfășurat Cupa Mondială la fotbal a artiștilor. Evenimentul, organizat de guvernul rus, a fost câștigat atunci de echipa națională a României, din care făcea parte și Adrian Enache.

Adrian Enache l-a întâlnit pe Vladimir Putin. ”Avea foarte mulți oameni pe lângă el care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul”

“Asta a fost ce a fost în 2015 și în 2014 când am luat primul titlu mondial la fotbal, la campionatul mondial de fotbal cu artiștii din toată lumea și pe vremea aia Putin făcea chestii frumoase, în sensul că organiza campionate mondiale de fotbal pentru artiști în vederea promovării, jocuri olimpice, în primii 6 ani am jucat la Soci și după care ne-am mutat la Moscova și după care în 2018 au organizat campionat mare de fotbal la Moscova, deci avea niște acțiuni foarte frumoase pe vremea aia. Au avut campionatul mondial, ne-au premiat, au avut chiar de ziua mea, eu neștiind că ziua mea, 12 iunie, coincidea cu Ziua Națională a Rusiei, s-a ridicat tot stadionul în picioare, Temișan a făcut o glumă și a spus: ‘Pentru tine, uite cum te iubește poporul rus, de ziua ta s-au ridicat în picioare’. După aia am aflat, prima dată am luat-o și m-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns și după aia a intrat Putin”, a povestit Adrian Enache, citat de protv.ro.

„Avea foarte mulți oameni pe lângă el care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul, mă rog, cum se proceda la ei la nivel guvernamental, dar vreau să spun că la început, înaintea meciului de finală România-Brazilia, în 2014, au jucat politicienii și a jucat chiar Medvedev în echipa politicienilor, deci eram cu oameni politici pe teren, puteam să ne dăm mâna. El era mai ciudat așa, dar, repet, atunci făcea lucruri frumoase pentru oameni. Acum e cu totul altceva, e chiar foarte rău ce se întâmplă și îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”, a adăugat cântărețul.

citește și...