Fiica lui Adrian Enache, despre atacul din urmă cu șase ani. ”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe mâini, la tendoane, n-au trecut încă”

21.07.2020, 10:39
Fiica lui Adrian Enache, despre atacul din urmă cu șase ani. ”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe mâini, la tendoane, n-au trecut încă”
Fiica lui Adrian Enache, despre atacul din urmă cu șase ani. ”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă”

Diana Enache, fiica îndrăgitului cântăreț Adrian Enache, a rămas cu numeroase semne pe corp în urma agresiunii la care a fost supusă în anul 2014.

Fiica lui Adrian Enache, Diana, a trecut prin momente de groază, după ce a fost agresată de un bărbat, în propria locuință.

Totul s-a întâmplat în 2014, când Diana Enache s-a întors acasă de la o petrecere. Pentru că lumina din apartamentul ei nu funcționa, adolescenta a chemat paznicul blocului în care locuia.

Bărbatul de origine libaneză, pe nume Kanan Ali, a încercat să o violeze, iar Diana Enache s-a luptat cu el pentru a scăpa. Agresorul Dianei Enache a fost prins și condamnat la cinci ani de ani de închisoare cu executare, iar de curând a fost eliberat din pușcărie.

Într-un interviu pentru click.ro, fiica lui Adrian Enache a mărturisit că a rămas cu numeroase cicatrici în urma agresiunii la care a fost supusă.

”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenție cu laser și să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experiența mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă”, a declarat Diana Enache.

Întrebată dacă evită să se dezbrace la plajă din cauza cicatricilor, tânăra a răspuns:

”Nu, n-am niciun complex. Pentru că m-am echilibrat mental și n-am niciun complex, mulți se uită și cei care nu știu mă întreabă ce am. Au mai fost niște articole că m-am tunat, că mi-am pus silicoane, dar nu e nimic adevărat”.

”Să-l ferească Dumnezeu să mai încerce ceva”

Diana Enache a explicat că agresorul său are un ordin de restricție în prezent.

”Are un ordin, însă știi cum e, dacă vrei să faci rău, poți să faci. Nu vreau să mă înconjor de gânduri negative, să-l ferească Dumnezeu să mai încerce ceva. E un episod închis”, a spus ea.

Fiica lui Adrian Enache a mărturisit că a trăit cu frici în momentul în care a aflat că agresorul ei a fost eliberat.

”De când am aflat că a fost eliberat am trăit cu niște frici, dar mi-am dat seama că totul pornește de la cap. Dar am trecut peste prin rugăciune, pentru că pe mine rugăciunea m-a ajutat foarte mult. Sunt un om credincios, eram și înainte, dar odată cu acel eveniment neplăcut, uite că m-a ajutat”, a completat ea.

citește și...