Adrian Enache îi sperie pe pretendenții fiicei sale: „Când aud că eu sunt taică-su, se sperie”

08.01.2022, 18:55
Adrian Enache îi sperie pe pretendenții fiicei sale: „Când aud că eu sunt taică-su, se sperie”

Adrian Enache a mărturisit că pretendenții fiicei sale sunt înspăimântați de el. Artistul a mărturisit că prietenii fiicei sale îl percep drept un sexy-simbol al României, care le citește gândurile. ”Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie”.

Diana, fiica din prima căsnicie a artistului, nu are nicio relație în prezent. Adrian Enache a mărturisit că fiica lui are pretendenți, dar le este teamă să se aproprie de aceasta.

„Nu are nicio treabă acum. Așa prieteni mai vin, mai pleacă, dar nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic «ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sexy-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabond la rândul lui»”, a declarat Adrian Enache pentru Impact.

Adrian Enache a cântat alături de fiica lui, în noaptea dintre ani

Artistul a cântat alături de fiica lui, în noaptea dintre ani, iar cei doi au avut cinci concerte. ”A văzut cum e să ai cinci concerte într-o noapte. Mi-a zis că a înțeles cât de greu e, să fii mereu fresh, să te schimbi în mașînă”, spune artistul.

„E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios, ea e cu muzica. E viața ei, să cânte cu tati. Am avut succes mare de Revelion, a văzut cum e să ai cinci concerte într-o noapte. Mi-a zis că a înțeles cât de greu e, să fii mereu fresh, să te schimbi în mașină. A stat pe tocuri șapte ore, a înnebunit, avea picioarele umflate dimineața. Cântă frumos, toată lumea o aplaudă. În ceea ce mă privește, 2021 a fost cel mai bun an din istoria vieții mele”, a declarat Adrian Enache pentru sursa mai sus menționată.

Ce relație este între Adrian Enache și fiica lui

Diana Enache a vorbit pentru prima oară despre relația cu artistul.

„Suntem foarte apropiați, este fratele meu mai mare, este tata, vorbesc totul cu el, suntem transparenți și ne-a ajutat mereu chestia asta. Ne înțelegem foarte bine. Tata zice că dacă eu sunt fericită și dacă aleg cu sufletul, nu pe interes cum se face în ziua de azi, el e mulțumit.

Dacă eu zâmbesc, el e bine. Nu pune presiune pe mine, mai mult pe libertate. Vrea ca iubitul meu să semene cu el, să fie frumos, să facă sport și să-i placă viața”, a declarat Diana Enache la Antena Stars.

citește și...