Diana Enache, dezvăluiri din relația cu tatăl său, Adrian Enache. ”Nu pune presiune pe mine”

15.08.2021, 15:17
Diana Enache, dezvăluiri din relația cu tatăl său, Adrian Enache. ”Nu pune presiune pe mine”
Diana Enache, dezvăluiri din relația cu tatăl său, Adrian Enache. ”Nu pune presiune pe mine”

Diana Enache este fiica binecunoscutului cântăreț Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani. Aceasta calcă pe urmele tatălui său din punct de vedere al carierei. Diana Enache și tatăl său au făcut dezvăluiri despre relația dintre ei la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars. ”Nu pune presiune pe mine”, a spus fata lui Adrian Enache.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Diana Enache a dezvăluit, la emisiunea ”Star matinal… e pe val”, de la Antena Stars, în ce relații este cu celebrul său tată.

Diana Enache, dezvăluiri din relația cu tatăl său, Adrian Enache. ”Vorbesc totul cu el”

”Suntem foarte apropiați, este fratele meu mai mare, este tata, vorbesc totul cu el, suntem transparenți și ne-a ajutat mereu chestia asta. Ne înțelegem foarte bine. Tata zice că dacă eu sunt fericită și dacă aleg cu sufletul, nu pe interes cum se face în ziua de azi, el e mulțumit. Dacă eu zâmbesc, el e bine. Nu pune presiune pe mine, mai mult pe libertate. Vrea ca iubitul meu să semene cu el, să fie frumos, să facă sport și să-i placă viața”, a declarat Diana Enache, notează spynews.ro.

Adrian Enache s-a declarat mândru de ambii săi copii. Artistul a dezvăluit și cum și-ar dori să fie partenerul de viață al fiicei sale. ”Eu vreau să fie un om sănătos, minte sănătoasă și corp sănătos (nr. soțul Dianei). Mi-am dorit ca și copilașii mei să fie împreună și sunt, nu-mi pot dori ceva mai mult. David e în lumea filmului, Diana cântă, e bine. Diana e foarte matură față de vârsta pe care o are”, a afirmat cântărețul.

citește și...