Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie: ”N-am avut niciodată foame, nici respect pentru bani”

10.06.2020, 09:29
Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie: ”N-am avut niciodată foame, nici respect pentru bani”
Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie: ”N-am avut niciodată foame, nici respect pentru bani”

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, a mărturisit că s-a mulțumit întotdeauna cu puțin și că nu a pus niciodată preț pe bani.

Adrian Despot a afirmat că nu a alergat niciodată după bani.

”N-am avut niciodată nici foame, nici respect pentru bani, şi nu pentru că i-aş fi avut. Provin dintr-o familie modestă. În zilele noastre, vânarea banilor pare să fi devenit esenţa vieţii: toată lumea aleargă să strângă bani, să-şi cumpere case şi maşini. Eu sunt genul de om care întotdeauna s-a mulţumit cu extrem de puţin, poate că din cauza asta suntem o trupă mai puţin prolifică decât ne-am dori.

Câştigul financiar n-a fost niciodată primul scop în cazul nostru. Dacă reuşeam să-l obţinem după ce împlineam celelalte priorităţi, atunci era OK. Nu mă îngrijorează din punct de vedere financiar această pauză pe care o trăim. Sunt doar uşor derutat de situaţia în care s-a ajuns şi am multe semne de întrebare legate de perioada asta. Îmi este imposibil să fac o proiecţie a următoarelor şase luni”, a declarat muzicianul pentru adevarul.ro.

”Nu este exclus să nu ne mai întoarcem niciodată la ce numeam înainte normalitate”

Adrian Despot este de părere că anul acesta nu se vor mai susține concerte ca înainte și afirmă că nu este exclus ca lumea să nu se mai întoarcă la normalitatea de dinainte de pandemia de coronnavirus care a creat o criză majoră la nivel mondial.

”Mai mult ca sigur anul acesta nu se va cânta. Citeam în nişte articole că în America, de exemplu, concertele se repun pe picioare, în cel mai realist scenariu, prin 2021. Este pentru prima oară când umanitatea trece printr-un astfel de proces de lockdown (n.r. – carantină). De aici putem pleca în orice direcţie.

Nu este exclus să nu ne mai întoarcem niciodată la ce numeam înainte normalitate. Cred că trebuie să aşteptăm şi să vedem, dar trebuie să ne păstrăm în continuare dreptul de a contesta orice fel de decizie de la orice nivel politic ar veni ea. Doar pentru că o decizie este luată pe moment nu înseamnă neapărat că este bună. Dacă ne conformăm sau nu, e o altă discuţie, dar trebuie să rămânem prezenţi”, a mai spus solistul trupei Vița de Vie.

citește și...