FOTO. Adolescenții bogați de pe Instagram care pot câștiga 16.000 de lire sterline pe zi. De la private jet-uri la petreceri de 10.000 de lire sterline

03.10.2022, 18:19

Unii spun că cei mici ar putea conduce lumea, iar această zicală pare să se adeverească. Aceste vedete din rețelele de socializare au un  stil de viață luxos. De la mașini rapide la vacanțe uimitoare – acești copii trăiesc visul, și nici măcar nu au părăsit încă școala. Cine este adolescenta care este plătită cu până la 2,5 mii de lire sterline pentru fiecare postare pe Instagram.

Uneori, cu toții ne dorim să putem fi din nou copii – dar cu siguranță v-ați dori să puteți da timpul înapoi dacă ați putea trăi viața de lux pe care o duc acești micuți.

De la mașini rapide la vacanțe uimitoare – acești copii trăiesc visul, și nici măcar nu au părăsit încă școala.

Copiii bogați de pe Instagram care pot câștiga 16.000 de lire sterline pe zi

Poate fi greu de imaginat, dar unele tinere vedete de pe Instagram fac avere înainte de a ajunge la vârsta adolescenței.

Ei au un mare număr de urmăritori  și ar putea fi pregătiți să facă mult mai mulți bani.

“100.000 de urmăritori înseamnă aproximativ 500 de lire sterline pe postare”

Adrian Falk, fondator al Believe Advertising & PR, a declarat pentru Fabulous: “De obicei, regula de bază este că 100.000 de urmăritori înseamnă aproximativ 500 de lire sterline pe postare, în funcție de cine este și de rata de implicare a acestora.”

Așadar, dacă te-am intrigat, iată o listă cu unii dintre cei mai buni influenceri adolescenți și copii din Marea Britanie.

Și – ați ghicit – au un impact uriaș pe internet.

Omari McQueen

Omari McQueen are un număr “modest” de 28.000 de urmăritori pe Instagram.

Adolescentul de 13 ani este cel mai tânăr bucătar vegan premiat din Marea Britanie, iar când a început să gătească avea doar șapte ani. Și-a înființat propria afacere la vârsta de opt ani, iar acum are propria gamă de sosuri vegane, Dipalicious. Acest lucru i-a adus deja un salariu incredibil de șase cifre.

Canalul de Youtube al lui Omari, Omari Goes Wild, se ocupă de promovarea rețetelor vegane și, de asemenea, îi învață pe oameni despre avantajele utilizării ingredientelor sănătoase.

Laerta Dedukaj

Laerta are un număr incredibil de 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram – și are doar 10 ani. Avea doar patru ani când a devenit faimoasă pe Insta – în acel moment câștigase deja 40.000 de urmăritori. Întregul ei profil cuprinde postări cu ținute la modă și, de asemenea, încheie contracte de sponsorizare cu mărci de jucării și îmbrăcăminte.

Expertul în relații publice Adrian crede că ea ar putea încasa probabil până la 9.000 de lire sterline pe postare.

Amelie Charlize

Ami are 366.000 de urmăritori pe Instagram, iar feed-ul ei este definiția strălucirii și a farmecului. De la postări cu ținute de invidiat, la mașini rapide și vacanțe strălucitoare – ea face mereu ceva uimitor.

Dar, pentru Ami, TikTok este locul unde se află totul, deoarece adolescenta are 2,1 milioane de urmăritori și 124,3 milioane de like-uri pe platforma de partajare video.

Se crede că din clipuri ar putea câștiga aproximativ 12.000 de lire sterline pentru fiecare postare.

Ethan Gamer

Tânărul câștigă un milion de euro prin simpla joacă și recenzie a jocurilor pentru PlayStation și telefoane mobile.

Ethan, din Cheshire, face tone de bani de pe canalul său de YouTube, care are peste 3 milioane de urmăritori. Și-ar putea permite să zboare cu un avion privat dacă ar vrea. Datorită popularității sale, tânărul de 16 ani își vinde chiar și propria marfă “Ethan Gamer”, care variază de la hanorace cu glugă la tricouri și până la căciuli.

Se crede că ar putea câștiga până la 18.000 de lire sterline pentru fiecare postare pe care o creează pe YouTube.

Nya Temple

Școlărița Nya Temple, în vârstă de 15 ani, a acumulat peste 309.000 de urmăritori pe TikTok, iar sfaturile și trucurile ei de machiaj sunt deosebit de populare.

Vorbind pentru Stoke Sentinel, ea a spus: “Companiile de machiaj au început să ne contacteze și a început să vină munca plătită. Am rămas fără cuvinte, nu-mi venea să cred ce se întâmpla”.

Printre punctele ei de atracție se numără colaborarea cu Netflix și cu brandul Kylie Jenner, Kylie Cosmetics, iar marele vis este să dețină propriul brand de machiaj.

Nikki Lilly

Nikki Lilly are 430.000 de urmăritori pe Instagram, precum și 8,5 milioane de urmăritori pe TikTok. Ea a împlinit recent 18 ani, așa că nu mai este oficial un copil-vedetă, dar videoclipurile ei de pe YouTube au luat avânt când avea doar opt ani.

Scopul clipurilor este de a împărtăși experiențele ei de a trăi cu o “diferență vizibilă”.

Când avea doar șase ani, Nikki a fost diagnosticată cu o afecțiune numită malformație arteriovenoasă (AVM) și a ajuns să aibă 1,2 milioane de urmăritori pe YouTube.

Acum lucrează ca militantă, autoare și prezentatoare TV și este foarte populară pentru că a creat videoclipuri care dezvăluie momentele importante din viața ei.
Unele dintre cele mai recente postări ale sale includ participarea la Săptămâna Modei de la Londra și la alte evenimente pe covorul roșu.

Se crede că inteligenta adolescentă ar putea fi plătită cu până la 2,5 mii de lire sterline pentru fiecare postare pe Instagram, dar ar putea încasa și mai mult pe platforme precum TikTok și YouTube.

 

citește și...