Adina Alberts face dezvăluiri despre sora sa, care este măicuță. ”Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu”

24.04.2022, 15:57
Adina Alberts face dezvăluiri despre sora sa, care este măicuță. ”Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu”
8. Adina Alberts face dezvăluiri despre sora sa, care este măicuță. ”Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu”

Medicul estetician Adina Alberts, în vârstă de 55 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa. Aceasta a vorbit despre sora sa mai mică, care a ales să se călugărească cu mulți ani în urmă. ”Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu”, a mărturisit binecunoscutul medic estetician în cadrul unui interviu.

Adina Albert este căsătorită cu Viorel Cataramă din anul 2013. Cei doi au împreună o fetiță. Adina Alberts are o soră mai mică, care s-a călugărit. Sora Adinei Alberts a studiat doi ani la Facultatea de Cibernetică, după care a ales să își schimbe radical viața și s-a retras la mănăstire.

Despre decizia surorii sale de a se retrage la mănăstire a făcut Adina Albert declarații în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro.

Adina Alberts face dezvăluiri despre sora sa, care este măicuță. ”Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani”

”De Paște stăm acasă și vom face o masă mare cu familia lărgită și cu finii noștri. Este mereu o bucurie pentru noi să ne așezăm la masă cu oameni dragi și apropiați. Avem o tradiție în acest sens, atât de Paște cât și de Crăciun, să ne bucurăm împreună, ca tot românul. Noi ne-am logodit de Crăciun. Se întâmpla în 2012, așa că avem mereu și alte amintiri frumoase legate de Crăciun”, a povestit Adina Alberts.

”Tatăl meu este născut de Crăciun, iar ziua de naștere a mamei mele este în aprilie, zi care adesea pică de Paște. Cu sora mea mă văd de cel puțin câteva ori pe an. Daniela, sora mea este măicuță. Ne este mereu aproape în gânduri și simțiri, deși este departe ca mod de viață și ca scop! Ea a fost, este și va fi mereu parte din tot ceea ce sunt eu azi. Ne-a durut, ca familie, alegerea ei, am acceptat-o greu, dar am respectat-o! Și pe măsură ce anii au trecut, am învățat să trăim cu ea. Este absolventă de fizică la Măgurele și a terminat și doi ani de cibernetică la ASE. Și este măicuță de 26 de ani!”, a completat medicul estetician.

 

 

citește și...