Adi Sînă a fost diagnosticat cu coronavirus: ‘Am avut dureri cumplite, era o menghină la capul meu’

23.11.2020, 17:24
Adi Sînă a fost diagnosticat cu coronavirus: 'Am avut dureri cumplite, era o menghină la capul meu'
Adi Sînă a fost diagnosticat cu coronavirus: 'Am avut dureri cumplite, era o menghină pe capul meu'

Adi Sînă a fost diagnosticat cu coronavirus! Soțul Ancăi Serea a trecut prin momente cumplite, iar acum a făcut primele declarații.

Solistul a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu mai bine de două săptămâni. Artistul a mărturisit că a stat izolat în aceeași casă cu cei șase copii și soția, Anca Serea. Adi Sînă a spus că a locuit la mansarda vilei sale.

Acesta a specificat că membrii familiei sale nu au fost infectați cu coronavirus.

Adi Sînă a avut COVID-19

‘În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. 

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6‘, a spus soțul Ancăi Serea.

S-a simțit destul de rău

După ce au trecut cele 14 zile de izolare, interpretul s-a testat pentru a doua oară și a ieșit negativ. Adi Sînă a declarat că a urmat și tratamentul recomandat de doctor.

Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. 

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei.’, a mai declarat Adi Sînă.

 

citește și...