Adi Minune se retrage din muzică. ”Pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea”

08.06.2022, 11:50
Adi Minune se retrage din muzică. ”Pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea”
Adi Minune se retrage din muzică. ”Pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea”

Adrian Simionescu, cunoscut publicului larg dcrept Adi Minune, a fost prezent la o emisiune de televiziune unde și-a anunțat retragerea din muzică. ”Pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea”, a declarat cântărețul, în vârrstă de 47 de ani, la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Binecunoscutul interpret de manele Adi Minune a luat decizia de a se retrage din muzică.

La emisiunea ”Xtra N ight Show”, de la postul de televiziune Antenac Stars, acesta a explicat când intenționează să renunțe la muzică.

Adi Minune se retrage din muzică.  ”În 2024 nu o să mai cânt”

Adi Minune a explicat că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

”În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele… ”, a declarat Adi Minune, citat de spynews.ro.

Adi Minune e căsătorit și are trei copii

Adi Minune formează o familie alături de Cati.  Adi Minune și Cati au împreună trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Jr.

Adi Minune și soția lui, Cati Simionescu, sunt împreună încă de la vârsta de 15 ani, atunci când au fugit împreună de acasă. Despre acest episod a vorbit artistul la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Era într-o dimineață când a venit la bunica. Ea este din partea fratelui bunicii mele, nepoata, suntem pe departe neam, dar asta este, atnci când te îndrăgostești nu mai ții cont, am răpit-o de la părinți. A fost de comun acord. Una e când iei o fată și o furi, cu japca, și una e când am căzut de comun acord, pentru că deși sunt neamuri pe departe, părinții noștri nu au fost de acord. De fapt, nu părinții nu au fost de acord, ci bunicii, pentru că ei se țineau verișori din verișori. Asta este viața: ne-am îndrăgostit și am căzut de comun acord să fugim în lume. Am fugit de părinți, am fugit de bunici. Prima dată am fugit la o soră din partea taălui meu, de acolo ne-am mutat la mama și pentru că am văzut că lumea se uită urât, ne-am luat un apartament și am stat cu chirie.Aveam doar 15 ani”, a spus el.

citește și...