Operația prin care a trecut soția lui Adi Minune. ”Era ca o bombă cu ceas în capul meu”

02.09.2021, 13:11
Operația prin care a trecut soția lui Adi Minune. ”Era ca o bombă cu ceas în capul meu”

Soția binecunoscutului cântăreț de manele Adi Minune s-a confrunat cu o problemă de sănătate gravă. Cati partenmera de viață a lui Adi Minune, a fost operată la o clinică din Turcia. Invitată la o emisiune de televiziune, aceasta a dat detalii despre starea sa de sănătate. ”Era ca o bombă cu ceas în capul meu”, a spus soția lui Adi Minune.

Cati Simionescu, soția lui Adi Minune, a fost operată de urgență, luna trecută, într-o clinică din Turcia. Aceasta a suferit un accident vascular celebral, în urma căruia a ajuns de urgență la spital.

Adi Minune și partenera sa de viață au fost prezenți în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la kanal D, unde au dat detalii despre cele întâmplate.

Operația prin care a trecut soția lui Adi Minune. ”Am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat”

“Am făcut tensiune 22.12, tensiune în somn. M-am trezit din somn cu ochiul stâng închis, lăsat, fața pe partea stângă lăsată, bărbia căzută, mâna stângă și piciorul amorțite. Eram cu fetița, Adriana, acasă. Am făcut un accident vascular. Am sunat imediat pe cineva și m-a dus la spital. Lumea a zis că am cancer, dar nu e adevărat. Eu în viața mea nu am făcut tensiune arterială. La un moment dat, am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat. Dar durerile s-au ameliorat în timp. Am tot făcut investigații. N-au găsit nimic până la acest accident vascular… “La un angio CT au descoperit că am un anevrism în creierul mic. Anevrismul era ca o bombă cu ceas în capul meu. De aceea am făcut și accidentul vascular. M-au chemat de urgență să mă opereze. E o operație ușoară, pe artera femurală a piciorului drept, cu anestezie totală”, a povestit Cati Simionescu, potrivit click.ro.

“Soția mea a fost foarte bolnavă. M-am gândit la cum ar fi fără ea. Nu știi cât trăiești. Ce am azi, eu trăiesc. Ce e mâine, nu se știe. Eu în momentul ăla am răgușit instant. M-am plimbat cu mașina până la Istanbul și înapoi, nu mai știam de mine. Doctorii din România ne-au sfătuit să mergem să se opereze în Turcia pentru că acolo au aparatura necesară unei astfel de intervenții. Dumnezeu a făcut ca eu să fiu liber atunci, să nu am nicio nuntă și să pot fi alături de soția mea când s-a operat”, a spus Adi Minune despre momentul dific il prin care a trecut soția sa.

Operația prin care a trecut soția lui Adi Minune. Ce a declarat Karmen despre problema de sănătate a mamei sale

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, este una dintre fetele lui Adi Minune. Aceasta este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. karmen a făcut ș ea declarații despre problema de sănătate cu care s-a confruntat mama sa.

„Înainte să se întâmple, am visat că ceva e în neregulă cu ea. I-am sunat în disperare pe amândoi, și pe mama și pe tata. Erau în pat și amândoi se simțeau rău. S-au gândit că e răceală, că poate au stat în curent, dar după s-a înrăutățit situația. (…) În Turcia am fost alături de ea și pentru mine s-a simțit cel mai puternic impactul. Am conștientizat poate cel mai tare dintre noi toți importanța sănătății și importanța timpului petrecut împreună. Eu sunt lipită de mama. Nimic și nimeni nu poate să distrugă relația asta și legătura asta. De asta a fost și visul ăsta pe care l-am avut, pentru că noi avem o legătură dincolo de realitate”, a spus Karmen, citată de spynews.ro.

citește și...