Adi Minune, audiat de DIICOT. ””Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”

26.11.2020, 13:59
Adi Minune, audiat de DIICOT. ””Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”
Adi Minune, audiat de DIICOT. ””Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”

Binecunoscutul cântăreț de manele Adi Munune este audiat de DIICOt într-un dosar de șantaj și cămătărie.

Adi Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, este audiat de DIICOT. Celebrul cântăreț de manele are calitate de martor într-un dosar în care sunt cercetaţi penal pentru cămătărie şi şantaj mai mulţi membri ai unei reţele infracţionale, relatează Antena 3. Dosarul s-a constituit după ce mai multe victime au depus plângere.

Conform sursei menționate anterior, cântăreţul s-a declarat surprins de citarea sa de către anchetatorii DIICOT. Acestaa menţionat că cei de la DIICOT doresc să ştie dacă manelistul are “un prieten care dă bani cu camătă”.“M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. (…) Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic”, a spus Adi Minune.

Adi Minune are două fete cântărețe

Adrian Minune are două fete care îi calcă pe urme, Adriana și Karmen, ambele alegând cariera muzicală, însă niciuna nu a adoptat același stil muzical ca faimosul lor tată.  Adriana Simionescu, fiica celebrului artist Adi Minune, a explicat de ce ea și sora sa, Karmen, nu cântă manele. Adriana Simionescu a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul 9 al show-ului “Vocea Românie”, unde a ajuns până în semifinală.

Fiica lui Adi Minune, care și-a lansat un nou single – ”Sufletul meu”, a explicat care este motivul pentru care nu cântă manele, asemenea celebrului său tată.

”Pentru că pur și simplu părerea noastră despre mediul în care tata lucrează, ca să zic așa, este una care depinde de situația. Și ca fată, eu cred că nu e ok pentru noi. Nu e pentru noi, nu e potrivit pentru o fată. Bine, cu tot respectul pentru femeile care fac chestia asta, dar nu cred că mi s-ar potrivi”, a declarat Adriana Simionescu de curând, la o emisiune de televiziune.

citește și...