Coșmarul fiicei lui Adi Minune. ”Soțul meu își găsise pe altcineva”

07.06.2020, 11:01
Coșmarul fiicei lui Adi Minune. ”Soțul meu își găsise pe altcineva”

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a mărturisit ccă a avut un vis teribil. Aceasta era părăsită de soțul ei.

Carmen Simionescu este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Vedeta a mărturisit că a avut un vis îngrozitor, în care era părăsită de partenerul ei de viață, care își găsise pe altcineva.

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând. Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice, mă refer la… nu știu, orice: succesul, faima, banii, absolut orice.

Dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că, pentru mine, soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, cei dragi înseamnă iubirea. Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-am trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim”, a spus Carmen Simionescu pe Instagram, potrivit România TV.

E mai slabă decât înainte de a rămâne însărcinată

Deși a trecut printr-o naștere, fiica lui Adi Minune arată impecabil. Ea a explicat cum își menține silueta.

Carmen Simionescu a mai spus, într-un interviu, că înainte să rămână însărcinată avea 48 de kilograme, iar acum a ajuns să cântărească 44 de kilograme.

”Nu știu cum nu m-am îngrășat atât de rău, ba chiar am revenit la o greutate mai mică decât cea pe care o aveam înainte să rămân însărcinată. Înainte să rămân însărcinată aveam 48 de kilograme, fix cu o zi înainte să nasc m-am cântărit și aveam 60, iar acum am 44.

Deci, nu știu cum s-a întâmplat schimbarea asta, dar pur și simplu cred că m-a ajutat și copilul, pentru că sunt tot timpul în agitație, fac tot timpul câte ceva, nu stau nicio secundă. Bebelușul are nevoie de foarte multă atenție și atunci nu mai am timp să mănânc”, a declarat Carmen Simionescu.

citește și...