EXCLUSIV! Ruptă cu bătaia de croat, Daniela Crudu este apărată de fostul iubit! Ce spune despre zvonurile că și-ar înșela partenerii

10.02.2020, 15:27
EXCLUSIV! Ruptă cu bătaia de croat, Daniela Crudu este apărată de fostul iubit! Ce spune despre zvonurile că și-ar înșela partenerii
Ruptă cu bătaia de croat, Daniela Crudu este apărată de fostul iubit!

Showbiz-ul românesc s-a zguduit din temelii la aflarea veștii că Daniela Crudu a fost bătută de actualul iubit. Cruduța a ajuns la spital, duminică dimineață (9 februarie), după ce partenerul ei i-a aplicat o corecție pe care nu o va uita toată viața.

Fosta asistentă tv s-a ales cu răni la nivelul feței și la picioare, după ce a fost nevoită să se salveze din ‘ghearele’ iubitului croat. Daniela Crudu și bărbatul erau împreună de câteva luni și părea că relația lor merge pe făgașul cel bun.

Din păcate, Cruduța a ieșit cam ‘șifonată’ din toată povestea și a cerut un ordin de restricție împotriva amorezului agresiv.

EXCLUSIV! Ruptă cu bătaia de croat, Daniela Crudu este apărată de fostul iubit!

Faptul că Daniela Crudu a fost ruptă cu bătaia de iubit l-a sensibilizat chiar și pe fostul ei iubit, care a sărit în apărarea acesteia, spre surprinderea tuturor. Se știe faptul că bruneta a avut mai multe relații cu diverși bărbați potenți financiar și a ținut prima pagină a ziarelor cu relațiile sale amoroase.

Una dintre cele mai cunoscute relații ale Danielei Crudu a fost cu Radu Maricuța, fiul unuia dintre cei mai bogați foști primari din Sibiu. Cei doi au început să iasă împreună în anul 2013. La vremea respectivă, sexoasa brunetă i-a căzut cu tronc tânărului, după ce tatăl lui, Daniel Maricuța, a invitat-o pe Daniela la un eveniment local.

Au urmat 4 ani de iubire, timp în care Daniela Crudu s-a mândrit peste tot cu iubitul multimilionar și mărturisea fericită că iubește și este iubită. Cei doi s-au despărțit în octombrie 2017, cu mare tam-tam.

Atunci, Daniela Crudu era acuzată că l-a părăsit pe Radu Maricuța pentru un alt tânăr, însă a negat vehement. Cu toate că relația lor s-a terminat brusc în urmă cu aproape 3 ani, Radu Maricuța are numai cuvinte de laudă la adresa vedetei tv.

Tânărul a rămas șocat de situația Danielei Crudu și a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu aceasta. El a ținut să precizeze că povestea de iubire cu Daniela nu s-a încheiat din cauza altui bărbat.

‘Nu am nimic de comentat (n.r. despre faptul că bruneta a fost bătută de iubit), nu e treaba mea. A trecut foarte mult timp de când am fost cu Daniela. Nu știu dacă aș mai avea ce să spun după atâția ani. Nu ne-am despărțit din cauza altui bărbat.

Ne-am despărțit pur și simplu și am rămas în relații bune de prietenie chiar dacă nu am mai vorbit cu de vreo 2 ani. Nu am nimic rău de spus la adresa Danielei Crudu, dimpotrivă, o respect și chiar îmi pare rău pentru ce a pățit. Sper să se facă bine!’, ne-a declarat, în exclusivitate, Radu Maricuța, unul dintre foștii parteneri de viață ai brunetei.

 

citește și...