Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea. ”Era minor când l-am cunoscut”

18.11.2020, 12:50
Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea. ”Era minor când l-am cunoscut”
Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea. ”Era minor când l-am cunoscut”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre relația cu Mircea Badea, cel alături de care a format un cuplu pe micul ecran timp de mai mulți ani.

Teo Trandafir, care în prezent are propria emisiune la postul de televiziun e Kanal D, a moderat ani de zileshow-uri alătuii de Mircea Badea, care acum este prezentator la postul de televiziune Antena 3.

Despre cum l-a cunoscut pe Mircea Badea și despre relația dintre ei a făcut Teo Trandafir declarații la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă s-a gândit la Mircea Badea ca la un posibil iubit

La emisiunea respectivă, Teo Trandafir a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată la Mircea Badea ca la un posibil iubit.Vedeta a explicat și cum ea și Mircea Badea au ajuns să realizeze emisiunea matinală de la Antena 1.

“Niciodată! Știi de ce?! Probabil, pentru că mi-am dat seama… era și o diferență foarte mare de vârstă între noi, niciodată nu mi-am pus problema. Mircea era minor când l-am cunoscut. La vremea respectivă mie mi s-a dat în brațe un format, adică o bună dimineață, eu venind de la radio. Nu știam să fac acea bună dimineată, pe televizor. Am zis: ”Bine, bine, dar cum fac eu un format de care habar n-am?! Eu am făcut radio până acum, toată viața! Pe Badea nu mai pot conta, pentru că nu mai lucrează la voi. Trebuie să îl aduceți pe Badea înapoi și vom vedea ce vom face”. De acolo am pornit-o ca doi apucați, iar râsul a început într-o bună zi, în care făceam bursa locurilor de muncă, în ’94 – ’95. Când o societate comercială angaja lucrător bohroverchist. Nu am să uit niciodată în viața mea. Mircea m-a întrebat: ”Ce o fi aia lucrător bohroverchist?”, și am râs cam trei ore.

Râs în condițiile în care nu toate știrile erau de amuzat. Am ținut-o așa până când domnul Radu Coșarcă ne-a chemat pe amândoi și ne-a spus: ”Râdeți ca doi cretini, râdeți aiurea, o să vă dau afară”. Noi numai când auzeam repetiția verbului a râde, mai rău ne montam și încercam să ne gândim amândoi la ceva rău și ne gândeam la ceva să ieșim din situația aia. Domnul Coșarcă a spus: ”Băi, gata! Asta a fost! Are cineva vreo întrebare de pus?”. Și îl văd pe Mircea cu mâna sus: ”Da, domnule Coșarcă! Eu aș dori să întreb ceva. Domnule Coșarcă, iertați-mă, la câte zile vă spălați pe cap?”. Ăsta a fost pentru mine unul dintre cele mai grele momente de depășit din viața mea, pentru că am crezut că râd până leșin. Atunci am preferat să ies. Omul ori și-a dat seama că suntem prea duși de la atâta matinal, ori i s-a făcut milă de noi, că nu ne-a dat afară și ne-a mai lăsat vreo șase ani. Șase ani de trezit la ora trei, nu e simplu”, a declarat teo Trandafir, potrivit kanald.ro.

citește și...