Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. ”Ne-a mai venit mintea la cap”

09.12.2020, 09:26
Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. ”Ne-a mai venit mintea la cap”
Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. ”Ne-a mai venit mintea la cap”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vorbit deschis despre relația care există acum între el.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cunoscut succesul împreună încă de când era foarte mici și cântau împreună în trupa Andre. De-a lungul anilor, între cele două artiste au existat numeroase tensiuni. Astăzi, însă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au o relație extrem de apropiată, despre care au vorbit la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde au fost invitate.

„Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu, citată de spynews.ro.


Ce spune Andreea Bălan despre relația cu Andreea Antonescu

La rândul ei, Andreea Bălan a făcut declarații despre relația pe care o are cu Andreea Antonescu.

Aceasta a afirmat că Andreea Antonescu a fost mereu alături de ea, în cele mai dificile momente prin care a trecut în viață.

„Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întodeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”, a afirmat Andreea Bălan.

citește și...