Absolut tulburător! Ce spunea Benone Sinulescu despre propria moarte: “Chiar nu mi-ar părea rău!”

18.11.2021, 16:50

Benone Sinulescu a vorbit despre propria lui moarte, în urmă cu un an. Declarațiile sale sunt surprinzătoare.

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Interpretul de muzică populară era în spital de duminică, după ce i s-a făcut rău. Decesul ar fi survenit din cauza unei pneumonii. Benone Sinulescu suferea de mai multe boli.

Problemele de sănătate au fost semnalate în vara anului acesta. Soția regretatului artist, Elena Sinulescu, susținea că vedeta a ajuns la spital după ce a căzut în casa din Bârzava, județul Alba, acolo unde locuiau cei doi. Artistului îi este frică de coronavirus și iesea din casă doar ca să muncească pământul.

Ce spunea Benone Sinulescu despre propria moarte

Artistul a decis să se retragă din viață publica în urma cu câțiva ani în comuna arădeană, acolo unde locuia alături de soția lui, Elena.

Marele cântăreț a făcut câteva mărturisiri despre cum își imaginează ultimele clipe de viață.

Artistul spunea că nu ar regreta dacă ar muri. Ceea ce îl deranja era că presa a prezentat în nenumărate rânduri că a murit, înainte să se întâmple.

Se amuza despre ce se scria în presa

„Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic, dar eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului!

Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți.

Deci am murit de vreo șase ori în presă, dar vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”, a declarat Benone Sinulescu pentru FANATIK în urmă cu un an.

Citește și: Ce avere avea Benone Sinulescu și cine o moștenește după moartea marelui cântăreț!

citește și...