Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner vrea cu orice preț să divorțeze. ‘Cu sufletul era încă legat de fosta nevastă’

30.07.2021, 11:47
Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner vrea cu orice preț să divorțeze. 'Cu sufletul era încă legat de fosta nevastă'
Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner vrea cu orice preț să divorțeze. 'Cu sufletul era încă legat de fosta nevastă'

În urmă cu mai bine de 2 luni, actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a anunțat că divorțează de francezul Herve Camilleri.

Solista și dj-ul franco-sicilian Herve Camilleri s-au căsătorit în 2019. Până în prezent, Rona Hartner și fostul ei partener nu au reușit să ajungă la notar pentru a semna actele de divorț.

Se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune între timp, însă cântăreața crede în continuare că divorțul este absolut necesar.

Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner vrea cu orice preț să divorțeze

“Va fi un divorț foarte frumos. Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Inițial, artista nu a dorit să divulge motivele pentru care a ales să divorțeze la nici doi ani de căsnicie. Acum, însă, Rona a rupt tăcerea și a mărturisit că artistul francez ar mai fi încă legat sufletește de fosta soție.

“Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila, vom vedea”, a mai explicat actrița.

citește și...