Adevăratul motiv pentru care Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-a despărțit de iubita lui! Ce a dezvăluit Florentina

21.01.2021, 16:33
Adevăratul motiv pentru care Livian de la 'Puterea dragostei' s-a despărțit de iubita lui! Ce a dezvăluit Florentina
Adevăratul motiv pentru care Livian de la 'Puterea dragostei' s-a despărțit de iubita lui

Livian de la ‘Puterea dragostei’ și Florentina s-au despărțit în urmă cu mai bine de două luni, însă abia cum s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi și-au spus adio. 

După relația tumultuoasă cu Bianca Comănici, Livian s-a cuplat cu Florentina, o tânăra care părea că l-a cucerit definitiv. Din păcate, relația lor nu a rezistat foarte mult. Recent, Florentina a dezvăluit de ce s-a despărțit de fiul lui Nelson Mondialul.

Florentina, adevărul despre despărțirea de Livian

Inițial, s-a crezut că Livian și Florentina și-au spus adio din cauza Biancăi Comănici, însă lucrurile au stat cu totul altfel. Pe pagina personală de Instagram, Florentina le-a explicat fanilor virtuali de ce nu mai formează un cuplu cu Livian.

„Merita ceva mai bun!”, a scris fosta iubită a lui Livian pe Instagram.

Livian Nelson Pop, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, s-a despărțit de Florentina, tânăra cu care avea o relație în timp ce se afla în competiția de la Kanal D. Livian a fost cel care a anunțat primul că nu mai este împreună cu Florentina.

‘După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse’a fost mesajul lui Livian.

 

citește și...