Adevăratul motiv pentru care Jador a mers la ”Survivor România”. Cântărețul a spus tot în amănunt!

12.04.2021, 15:07
Adevăratul motiv pentru care Jador a mers la ”Survivor România”. Cântărețul a spus tot în amănunt!
Adevăratul motiv pentru care Jador a mers la ”Survivor România”. Cântărețul a spus tot în amănunt!

Jador a vorbit despre motivele care l-au determinat să participe la emisiunea ”Survivor România”, dar și despre ce a învâțat din ecxperiența trăită în Republica Dominicană.

Cântărețul Jador este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și care este difuzată de postul de televiziune Kanal D.

La consiliul de eliminare care a avut loc la ”Survivor România” în data de 11 aaprilie 2021, Jador și-a deschis sufletul și a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a venit la emisiune a fost acela de a încercat să uite o femeie din viața sa.

Adevăratul motiv pentru care Jador a mers la ”Survivor România”. ”Am venit să uit o fată și mi-am dat seama că trebuie să lupt pentru ea”

”Daca este vorba despre ce am invatat aici, am invat trei lucruri mari. Eu am venit la Survivor nu sa castig, am venit sa uit o fata si mi-am dat seama ca trebuie sa lupt pentru ea. E singura care a mancat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu il vad pe Ionut de la tara care a crescut descult. Am facut o neintelegere intre fratii mei. Mi-am ajutat familia cum am putut, insa eu mai am trei frati in afara de ei si inca o sora pe care ar fi tebuit sa o ajut, nu mi-am dat seama ca ar trebui sa o ajut, am zis ca na… am facut o diferenta intre fratii mei. Al treilea lucru este ca am muncit de cand am realizat ca muzica e viata mea si tot ce vreau e sa fac muzica. Am pacalit-o pe mama ca am venit sa fac facultatea, dar scopul meu era sa fac muzica”, a afirmat Jador, potrivit kanald.ro.

Cântărețul a explicat că experiența de la ”Survivor România” l-a învățat să aprecieze mai mult viața pe care o are în prezent.

”Am realizat toate astea. Dumnezeu mi-a dat mai multe decat putea duce. Am ajuns sa cant cu cei mai mari si sa vorbim de la acelasi nivel. Pentru mine e ceva wow. Si totusi nu eram multumit de cine sunt, voiam mai mult, mai mult. Era un egoism. Nu am facut foamea numai aici. Am facut foamea toata viata sa ajung aici. Intr-o zi, mi-am dat seama cand am venit la un joc ca am vazut o masina pe care o am acasa. Dar inainte dea sta am zis ca e a unui bogatas. Nu sunt un bogatas, dar o am. Mi-am dat seama ca am o viata furmoasa si multumesc ca mi-ati dat ocazia sa fac lucrurile astea frumoase aici”, a completat Jador.

citește și...