Adevăratul motiv pentru care Carmen Șerban vrea să se mute în Londra. Artista a dat detalii

28.02.2021, 15:07
Adevăratul motiv pentru care Carmen Șerban vrea să se mute în Londra. Artista a dat detalii
Adevăratul motiv pentru care Carmen Șerban vrea să se mute în Londra. Artista a dat detalii

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a vorbit despre decizia sa de a se muta în Londra.

Carmen Șerban a decis să se mute la Londra. Despre această schimbare din viața sa a oferit detalii cântăreața pentru impact.ro. ”Vreau să vând apartamentul din Pipera, din Voluntari, și să îmi cumpăr o casă în străinătate. Am luat această decizie pentru că, în Londra, am ajuns să îmi plătesc și taxele, plus că am primit dreptul de rezidență permanentă. Am avut și câteva cântări acolo, mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc ca Londra să devină a doua mea casă. Intenționez să mă mut în Londra, dar nu renunț de tot la România. Vând doar o locuință, din cele pe care le am, și îmi cumpăr una acolo. O să mai rămân cu două case, una în Timișoara și o alta în București”, a explicat Carmen Șerban.

Artista a comentat și pe seama znonurilor conform cărora ar renunța la cântat. ”Am auzit și zvonuri cum că m-aș lăsa de cântat, asta nu o voi face niciodată. Îmi iubesc meseria și nu voi renunța la acest job pentru că îl pot face peste tot în lume. Și nu doar la mine acasă”, a spus aceasta.

Ce studii are Carmen Șerban

Carmen Șerban, în vârstă de 49 de ani, are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine. În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala.

A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

citește și...