Adevăratele motive pentru care Alin și Larisa Oprea au divorțat! Nu este vorba despre infidelitatea solistului

22.08.2020, 15:08
Adevăratele motive pentru care Alin și Larisa Oprea au divorțat! Nu este vorba despre infidelitatea solistului
Adevăratele motive pentru care Alin și Larisa Oprea au divorțat! Nu este vorba despre infidelitatea solistului

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Alin Oprea și soția lui, Larisa! Se pare că nu infidelitatea fostului solistului de la Talisman ar fi fost motivul care a dus la despărțire.

Alin și Larisa Oprea au ajuns să divorțeze după 22 de ani. Artistul ar avea o amantă de mai bine de doi ani și a fost surprins recent în Mamaia, alături de femeia tinerică. Soția lui a luat foc și a decis să bage divorț, la scurt timp după ce a revenit din Londra.

Au divorțat după 22 de ani de mariaj

În urmă cu o săptămână, cei doi s-au prezentat la notar pentru a semna actele, însă Alin Oprea a cerut ca Larisa să nu îi mai poarte numele și vor ajunge la tribunal.

După ce s-a aflat că Alin și Larisa s-au separat, au început să iasă la iveală detalii uluitoare din mariajul celor doi. Se pare că divorțul s-a produs din cauza Larisei. Prietenii cântărețului nu prea o plăceau deloc pe femeie.

‘Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România’, a mărturisit un apropiat al lui Alin Oprea, potrivit Cancan.

Copiii o susțin pe mama lor

De asemenea, copiii lui Alin Oprea nici nu vor să mai audă de tatăl lor și au decis să rămână alături de mama lor.

‘Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani.

Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei’, a povestit pentru Click! un prieten din anturajul foștilor soți.

citește și...