FOTO / Adelina Pestrițu, spectaculoasă în costum de baie. Se mândrește cu formele ei!

25.09.2021, 10:43
FOTO / Adelina Pestrițu, spectaculoasă în costum de baie. Se mândrește cu formele ei!
FOTO / Adelina Pestriță, spectaculoasă în costum de baie. Se mândrește cu formele ei!

Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 de ani este o apariție spectaculoasă în costum de baie. Fosta sistentă de telviziune are un trup cu forme apetisante, reușind să atragă imediat atenția. Fotografile cu focoasa brunetă în costum de baie fac deliciul celor care o urmăresc pe aceasta pe rețelele de socializare, acolo unde, de altfel, este foarte activă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc.

Posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate, bruneta știe cum să se pună în valoare și cum să atragă toate privirile, oriunde își face apariția.

Adelina Pestrițu, spectaculoasă în costum de baie. Are un trup d e vis

Pe conturile ei de socializare, Adelina Pestrițu publică frecvent fotografii din vacanțele în care merge. Aparițiile sale în costum de baie adună like după like din partea internauților.

În costum de baie, vedeta arată spectaculos, etalându-și cu mândrie silueta de vis, dar și bustul voluptuos și posteriorul ferm și bombat.

Adelina Pestrițu e căsătorită și are un copil

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televizune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani. Recent, Adelina Pestruițu a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut din relația cu soțul său. Aceasta a dezvăluit ce obicei au în fiecare zi de 30 a fiecărei luni. Data de 30 are o semnificație aparte pentru cei doi, fiind ziua în care s-au cunoscut.

„Pentru mine e o surpriză că, de patru ani, în fiecare lună pe data de 30, ziua în care am decis să formăm un cuplu, îmi aduce flori și șampanie, ca să sărbătorim fiecare lună de când suntem împreună”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru revista Unica. „Acest gest face mai mult decât orice surpriză mare”,a mai spus fosta asistentă de televiziune.

 

citește și...