Adelina Pestrițu se confesează. ”Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine”

10.04.2022, 16:21
Adelina Pestrițu se confesează. ”Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine”
Adelina Pestrițu se confesează. ”Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine”

Adelina Pestrițu, în vârstă de 35 de ani, a făcut mărturisiri la o emisiune de la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a explicat că și-ar dori să aibă mai mult timp liber pentru ea și pentru a sta alături de familia sa. ”Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine”, a declarat binecunoscuta vedetă.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Adelina Pestrițu a afirmat, la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la postul de televiziune Prima TV, că și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de familia sa. De asemenea, bruneta  a mărturisit că ar vrea să poată dormi mai mult.

Adelina Pestrițu se confesează. ”Simt nevoia să mă distrez cu cea mică”

“Trebuie să am timp pentru mine pentru că nu am încotro, dar timpul e dușmanul nostru, cum se întâmplă în fiecare meserie. Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine, și pentru comunitatea mea dar fac atât cât pot!… Simt nevoia să mă distrez cu cea mică, undeva pe plajă, să nu am prea multe trecute în agendă și să am timp pentru ea”, a declarat Adelina Pestrițu, notează click.ro.

”În momentul de față îmi lipsește somnul! Mi-e foarte somn tot timpul! Mă trezesc la 6.30 în fiecare dimineață, iar seara, de obicei, mă pun în pat pe la 22.30-23.00, ca să pot să fac față programului”, a completat fosta asistentă de televiziune.

citește și...