Adelina Pestrițu se confesează. ”Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea”

25.08.2021, 14:44
Adelina Pestrițu se confesează. ”Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea”
Adelina Pestrițu se confesează. ”Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea”

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 de ani, a făcut mărturisiri despre momentele dificile de care a avut parte de-a lungul anilor. ”Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea”, a declarat Adelina Pestrițu. Acesta a explicat că a recurs la terapie pentru a depăși momentele de anxietate.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televizune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Adelina Pestrițu a vorbit, într-un interviu pentru revista Unica, despre dificultățile pe plan psihologic aduse de faima ei în mediul online. „Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi… Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că oricât te-ai strădui nu este îndeajuns”, a declarat bruneta.

Adelina Pestrițu se confesează. ”Am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală”

Adelina Pestrițu a recurs la terpie pentru a face față anxietății provocate de social media. „Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea. Dar am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală. Chiar și la Feng Shui. Cumva trebuie să avem fiecare dintre noi dreptul la liniște și armonie a sufletului și minții. Și nu trebuie să ne oprim din căutări. Primul pas este să vorbim despre asta, să cerem ajutorul și să nu rămânem noi cu gândurile noastre, pentru că nu este deloc corect față de tine. Un psiholog te poate ajuta să depășești impasul și să reînveți să-ți estimezi valorile, să te vezi cumva din exterior și să îți crești stima de sine”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

„Încă merg la terapie. Întotdeauna am avut pe cineva care să mă repună pe picioare și să mă învețe cum să depășesc momentele grele. La psiholog trebuie să mergi mereu, nu doar când simți că nu mai ai încotro. Așa cum mergem la controlul de rutină sau ne facem analizele anuale”, a completat vedeta.

citește și...