Adelina Pestrițu, revoltată pe rețelele de socializare, după ce a fost criticată de fani: ”Doare, cădem, plângem”

06.01.2022, 11:15
Adelina Pestrițu, revoltată pe rețelele de socializare, după ce a fost criticată de fani: ”Doare, cădem, plângem”
Ce a făcut Adelina Pestrițu în copilărie. ”Eram foarte hotărâtă”

Adelina Pestritu s-a revoltat pe rețelele de socializare, după ce a fost asaltată de mesaje de hate speech de către fanii ei. Fosta prezentatoare TV a declarat că este jignită de alte femei pe rețelele de socializare, mărturisind cele mai multe comentarii i-au adus lacrimi. ”Și doare, cădem, plângem, și ne umplem de neîncredere în noi, în frumusețea și în rolul nostru în familia, muncă și viată pe care le trăim”.

Adelina Pestriţu are un succes uriaş pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, unde are circa 1,7 milioane de urmăritori.

Deși este extrem de apreciată de comunitatea ei, vedeta a fost recent criticată și jignită de femeile de pe Instagram.

Adelina Pestritu: ”Hai să alegem să aducem zâmbete, nu lacrimi cu ceea ce ne spunem”

Postările Adelinei stârnesc reacții aprinse pe rețelele de socializare. Se pare ca vedeta a vrut să pună capăt războaielor între reprezentantele sexului frumos.

„‘Nu-ti sta bine tunsa așa!’, ‘Uită-te la tine ce ridicol ești îmbrăcata!’, ‘Ești prea grasă!’, ‘Ești prea slabă!’, ‘Ai ceva hormonal de iți arată așa de rău fața?’. Exemple de replici cu care cei din jur ne bombardează zilnic. Și doare, cădem, plângem, si ne umplem de neîncredere în noi, în frumusețea și în rolul nostru în familia, muncă si viată pe care le trăim. Știm cum e, fiecare dintre noi a auzit ceva jignitor din partea cuiva, de multe ori din partea altor femei. Daca noi știm cum ne simțim când ne lovesc asemenea vorbe, de ce să nu alegem să ne spunem lucruri care să ne facă sa zâmbim?! Hai să alegem să aducem zâmbete, nu lacrimi cu ceea ce ne spunem! Hai să înlocuim răutățile cu complimente! Hai să ne susținem unele pe altele! Hai sa NE și înțelegem, că doar înțelegem perfect prin ce trece fiecare dintre noi! Azi poate fi mai bine decât ieri! Mâine poate fi și mai bine decât azi! Dacă ne susținem, ne înțelegem, ne protejăm una pe cealaltă!”, a remarcat Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu, criticată pe rețelele de socializare pentru pomul ei de Crăciun

Adelina Pestrițu a fost criticată dur, după ce a ales să-și împodobească bradul în podoabe albe și negre.

Adelina a dorit să iasă din tipar și a agățat pe crengi chiar și ciori. În clipul pe care Adelina Pestrițu l-a publicat pe Instagram, se poate vedea că a ales un brad alb, pe care l-a împodobit cu ornamente negre. În acest video apar și soțul vedetei, Virgil Șteblea, dar și fiica lor, Zenaida Maria.

„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un show room… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită …zic!”, i-a scris cineva.

citește și...