FOTO. Cum au decorat vedetele casele și brazii de sărbători. Adelina Pestrițu, “regina” decorațiunilor de Crăciun

09.12.2021, 23:39
FOTO. Cum au decorat vedetele casele și brazii de sărbători. Adelina Pestrițu, regina decorațiunilor de Crăciun
Foto: Adelina Pestrițu

Pare că divele din showbiz fac întrecere în perioada sărbătorilor de iarnă. Rețelele de socializare sunt pline de ornamente și brazi de Crăciun, iar vedetele se întrec pentru a obține cel mai împodobit brad.

Printre acestea se numără Bianca Drăgușanu, Nicole Cherry, Oana Roman, Phelipe, Ștefania și Speak, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Jojo și, nu în ultimul rând, Adelina Pestrițu.

Lista ar putea fi mult mai lungă, având în vedere că mai sunt 15 zile până la Ajunul Crăciunului.

Bianca Drăgușanu

Unul dintre cei mai luxoși brazi de Crăciun este al Biancăi Drăgușanu. Vedeta a folosit globuri, beteală și chiar păpuși.

“Fiță, fiță! Dar n-aș vrea să mă laud singură, pentru că nu am făcut toată muncă asta singură, am aici două ajutoare de la Moș Crăciun. Sunt două ajutoare care mi-au stilizat bradul, ca să ne înțelegem. Oamenii ăștia sunt geniali, pentru că, dacă aveți nevoie, vin și cu stilist! Un brad stilizat”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Nichole Cherry

Nichole Cherry a împodobit un brad de poveste. Cireașa de pe tort a fost micuța Anastasia, tabloul de familie perfectă fiind întrunit.

Andreea Bănică

Andreea Bănică a ales, de asemenea, să decoreze bradul de Crăciun cu fluturi, păpuși și flori albe, iar decorul în întreaga casă pare unul desprins din basme.

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a ales să își împodobească bradul cu ornamente albe și a imortalizat momentul îmbrăcâtă într-o rochiță albă.

Phelipe

Bradul lui Phelipe este unul sclipicios și ornamentat cu alb și portocaliu. Florile, îngerașîi, fluturii și globurile sunt, de asemenea, prezenți în brad.

Ștefania și Speak

Ștefania și Speak au ales un brad pe care l-au împodobit în alb și roșu, fiind decorat cu globuri, frunze și flori.

Jojo

Vedeta s-a pozat lângă un brad foarte înalt, cu decorațiuni argintii, aurii și verzi.

Alina Ceușan

Alina Ceușan și-a decorat locuința cu căsuțe de poveste, lumânări, reni, îngeri și mai mulți brazi în miniatură. Culorile predominante au fost argintiu și roșu.

Andreea Bălan

Bradul Andreei Bălan a fost decorat cu ornamente albe și globuri personalizate cu poze.

Adelina Pestrițu, “regina” decorațiunilor de Crăciun

Cea care a impresionat rețelele de socializare cu decoratiunile atât în interiorul casei, cât și în exterior este Adelina Pestritu.

Fosta prezentatoare a chemat o întreagă echipă pentru a-i decora acoperișul și exteriorul casei, însă și interiorul locuinței. Se pare că Adelina a vrut să îi facă fiicei sale cea mai frumoasă surpriză de sărbători.

Cel mai nonconformist brad este cel al Adelinei Pestrițu

Pestrițu a fost crtiticată pentru că și-a împodobit bradul cu flori uriaşe negre, porumbiţe albe şi ciori. Vedeta a explicat că a ales ornamentele în alb şi negru ca să se asorteze cu mobila din casă, care este toată neagră.

 

 

 

 

citește și...