Adelina Pestrițu are mașină nouă. Prețul unui astfel de bolid ajunge și la 80.000 de euro

31.08.2020, 11:50
Adelina Pestrițu are mașină nouă. Prețul unui astfel de bolid ajunge și la 80.000 de euro
Adelina Pestrițu are mașină nouă. Prețul unui astfel de bolid ajunge și la 80.000 de euro

Adelina Pestrițu se laudă cu o nouă achiziție. Este vorba despre o mașină de lux.

De curând, Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină pe care a prezentat-o și admiratorilor prin intermediul unor fotografii postate pe cotul său de pe o rețea de socializare.


Vă fac cunoștință cu noua mea parteneră, EDA! ?
S-a lăsat așteptată, dar este așa cum am visat-o: elegantă, ușor nervoasă, grațioasă și în același timp misterioasă, gata oricând să mă surprindă. După chipul și asemănarea femeilor ?? Ne întâlnim în trafic”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online.

Autoturismul de lux achiziționat de Adelina Pestrițu este Porsche Cayenne, prețul unei asemenea mașini putând ajunge până la 80.000 de euro, și chiar mai mult în funcție de dotări, potrivit protv.ro.

Și-a luat casă nouă anul acesta

Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, șți-au luat casă nouă anul acesta.

”Am găsit casa în două ore și jumătate. Practic am fost forțați. Noi apartamentul nu l-am avut la vânzare, ne-am trezit cu clientul la ușă. Printr-o cunoșțtință s-au făcut recomandările și am acceptat o vizionare în ideea în care dacă e să-l vindem îl vindem… Nu l-am pus pe vreun site. Cum a intrat doamna după câteva minute a zis: ”Gata, e locuința pe care o caut. Dacă putem face actele foarte repede pentru că eu trebuie să mă mut”. Și atunci a venit valul de stări de panică și de urgență. Unde ne mutăm? În două ore jumătyate am găsit casa. Ne-am urcat în mașină, n-am sunat niciun agent imobiliar. Ne-am urcat în mașină și am luat-o așa pe străzile din București. Și am găsit chiar în zona în care ne doream.

E o casă nu extrem de mare, dar este super potrivită pentru nevoile noastre. Avem patru camere, patru băi, o curte, o pivniță. L-am sunat pe proprietar și i-am zis că vrem să facem actele. Am luat-o la gata. Dar cum suntem noi, a trebuit să mai facem niște modificări. Am angajat o arhitectă”, a declarat Adelina Pestrițu la o emisiune TV.

citește și...