Adelina Pestrițu, despre hotărârea de a nu-și mai expune fiica în mediul online. ”Suntem împăcați cu această decizie”

30.08.2021, 16:28
Adelina Pestrițu, despre hotărârea de a nu-și mai expune fiica în mediul online. ”Suntem împăcați cu această decizie”
Adelina Pestrițu, despre hotărârea de a nu-și mai expune fiica în mediul online. ”Suntem împăcați cu această decizie”

Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 de ani, a făcut declarații legate de hotărârea pe care a luat-o împreună cu partenerul său de viață, Virgil Șteblea, legată de fiica lor, Zenaida. Cei doi au decis să nu o mai expună pe micuță în mediul online. ”Suntem împăcați cu această decizie”, a afirmat fosta vedetă de televiziune.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televizune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

În ultima perioadă de timp, Adelina Pestrițu nu a mai postat în mediul online fotografii cu fiica sa și a lui Virgil Șteblea. Vedeta a explicat, pentru revista Unica,  care a fost motivul pentru care a decis să nu o mai expună pe fetița sa în mediul online.   ”Ca orice mamă, îmi doream să mă mândresc cu copilul meu nu doar în viața reală, dar și acolo unde eu îmi petrec mult timp, pe Instagram. Și am făcut-o atât cât am simțit. A venit un moment în care am analizat ce se întâmplă pe internet și mi-am dat seama că e mai important să îmi protejez copilul și să îi ofer șansa să aleagă dacă își dorește o viață publică sau nu. Am luat alături de Virgil decizia de a nu o mai expune, iar de atunci suntem mult mai liniștiți”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, despre hotărârea de a nu-și mai expune fiica în mediul online. ”Am realizat că este prea mică”

Adelina Pestrițu a explicat că și-a dat seama că fetița ei, Zenaida, s-ar putea să nu fie de acord cu expunerea în mediul online atunci când va crește.

”Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește. Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi. Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie”, a mai spus vedeta.

citește și...