Adelina Pestrițu dă detalii din mariajul cu Virgil Șteblea. ”Conviețuirea nu e simplă”

15.11.2021, 12:10
Adelina Pestrițu dă detalii din mariajul cu Virgil Șteblea. ”Conviețuirea nu e simplă”
Adelina Pestrițu dă detalii din mariajul cu Virgil Șteblea. ”Conviețuirea nu e simplă”

Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 de ani, a dat detali din căsnicia sa cu Virgil Șteblea. Fosta asstentă de televiziune și partenerul ei de viață au împreună o fetiță. ”Conviețuirea nu e simplă”, a declarat Adelina Pestrițu. Vedeta a mărturisit că și în mariajul ei există momente tensionate, însă a explicat cum reușete să treacă peste acestea.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Adelina Perstrițu a dat detalii din mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a spus Adelina Pestrițu.

 

Adelina Pestrițu dă detalii din mariajul cu Virgil Șteblea. ”Ne spunem absolut orice avem pe suflet”

Despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a spus: ”O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”.

”N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd. Important este că știm să le depășim”, a completat vedeta.

citește și...